Service teate nullimine
-
Aivar9
Teema algataja - Postitusi: 14
- Tsikkel: Kawasaki Z650
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Service teate nullimine
Mis seal vahet on, kes selle hoolduse teinud on? Kui mina tellin ja maksan selle teenuse eest, siis oleks viisakas see asi ära teha, aga mitte kirjutada, et meil ei ole seadmeid selle nullimiseks. Minu tsikkel ja mina otsustan mida seal teha tohib ja mida mitte. Streetmoto on lihtsalt teenusepakkuja ja sellega ta ainult tegelema peakski. Ma võiksin ju lasta neil tsiklis õli ära vahetada ja hoolduse ära teha, aga millega nad siis hooldusvälba ära nullivad, kui neil seadet ei ole.Või siis valetasid? Nende kodulehel on kirjas, et tegelevad kõikide tsiklite hoolduse ja remondiga. Kas see on siis kliendi eksitamine? Minul, kui kliendil on vaba valik, kus oma tsiklile hooldust teha tahan.urmas66 kirjutas: ↑05 Juul 2024, 23:58Yamahale olen seal nii hooldust kui remonti lasknud teha ja töökoda on neil täiesti tasemel. Streetmotos siis.
Pigem nad ei tee seda nullimist, sest pole seda hooldust ise teinud ja sellist teenust ei sobi isegi osutada. Üldiselt on täna igasugu tehnikal see hoolduse teade või tuli võimalik ka väljaspool esindust ära nullida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.