Service teate nullimine
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 14
- Tsikkel: Kawasaki Z650
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 1 kord
Service teate nullimine
Kas on võimalik nullida "Service" teade spidokalt. Hooldused ja õlivahetused olen kõik ise teinud, aga seda "Service" teadet nullida ei saa. See ei sega küll sõitmast, aga tahaks ikka ta sealt ära kustutada. See et esinduses seda tehakse tean isegi, aga kas omal käel ka kuidagi võimalik on? Pöördusin Streetmoto poole, aga sealt kirjutati, et neil ei ole ei tarkvara ega tehnikat hooldusvälba nullimiseks. Huvitav, kas nad Kawasakisid ei hoolda siis? Ja kui hooldavad, kuidas siis hooldusvälpa nullivad??? Tegu on Kawasaki Z650-ga, 2021.
-
- Mode
- Tsikkel: LadyInRed
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 140 korda
- Kontakt:
Re: Service teate nullimine
Motodepoo on Kawasaki esindus. Streetmoto müüb varuosi
Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 331 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1977 korda
- Tänatud: 573 korda
Yamahale olen seal nii hooldust kui remonti lasknud teha ja töökoda on neil täiesti tasemel. Streetmotos siis.
Pigem nad ei tee seda nullimist, sest pole seda hooldust ise teinud ja sellist teenust ei sobi isegi osutada. Üldiselt on täna igasugu tehnikal see hoolduse teade või tuli võimalik ka väljaspool esindust ära nullida.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Iseasi et kas sellest abi on aga esimese googeldamisega leidsin sellise postituse:
Hello all. Both the oil change service indicator and rider service indicators can be reset by simply toggling the service indicator setting off then back on again in the dashboard settings.
Niisuguselt lehelt https://www.kawasakiz650.com/threads/fi ... tor.31131/
Hello all. Both the oil change service indicator and rider service indicators can be reset by simply toggling the service indicator setting off then back on again in the dashboard settings.
-
Tänud abi eest! Jah õlivahetuse intervalli saab ise nullida nuppude abil ja ratturi seadeid samuti, aga see hoolduse mutrivõtme ikoon ei kao kuhugi.Antt1 kirjutas: ↑06 Juul 2024, 00:04Iseasi et kas sellest abi on aga esimese googeldamisega leidsin sellise postituse:
-
Mis seal vahet on, kes selle hoolduse teinud on? Kui mina tellin ja maksan selle teenuse eest, siis oleks viisakas see asi ära teha, aga mitte kirjutada, et meil ei ole seadmeid selle nullimiseks. Minu tsikkel ja mina otsustan mida seal teha tohib ja mida mitte. Streetmoto on lihtsalt teenusepakkuja ja sellega ta ainult tegelema peakski. Ma võiksin ju lasta neil tsiklis õli ära vahetada ja hoolduse ära teha, aga millega nad siis hooldusvälba ära nullivad, kui neil seadet ei ole.Või siis valetasid? Nende kodulehel on kirjas, et tegelevad kõikide tsiklite hoolduse ja remondiga. Kas see on siis kliendi eksitamine? Minul, kui kliendil on vaba valik, kus oma tsiklile hooldust teha tahan.urmas66 kirjutas: ↑05 Juul 2024, 23:58Yamahale olen seal nii hooldust kui remonti lasknud teha ja töökoda on neil täiesti tasemel. Streetmotos siis.
Pigem nad ei tee seda nullimist, sest pole seda hooldust ise teinud ja sellist teenust ei sobi isegi osutada. Üldiselt on täna igasugu tehnikal see hoolduse teade või tuli võimalik ka väljaspool esindust ära nullida.
See mure võib olla üleüldine väljaspool margiesindusi. Kunagi oli mul Moto Guzzi ekraanil mutrivõtme ikoon. Sõitmist see test ei sega ja kolme aasta jooksul palusin erinevates töökodades muule tööle lisaks "mutrivõti" ka ära kustutada. Kõik ütlesid ausalt et nad ei oska seda ilma asjasse süüvimata teha. Süüvisin siis ise, internetti on head inimesed ikka igasugust infot pannud ja nullimiseks oli mudelipõhine kood. Nullimine ise käis nuppudega seda koodi sisse toksides. Selle tagajärgel avanes siis seni peidus olnud menüü ja seal sai hooldustoiminguid teha. Trükkisin koodi välja, lõin naelaga garaazi seinale ja mulle jätkub. Kui keegi tooks võõra mootorratta hooldamiseks siis enamaltjaolt saaksin hakkama aga nullimiseks peab jah aega leidma
Kui keegi just sellise Kawasaki kohta midagi peast ei tea siis paaritunnine margifoorumites tuhnimine tõenäoliselt aitab.

Kui keegi just sellise Kawasaki kohta midagi peast ei tea siis paaritunnine margifoorumites tuhnimine tõenäoliselt aitab.
-
- Tsikkel: Beta RR350Racing, HondaCBR1000
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Motodepoo hooldusest niipalju, et sain naabrimehe käest pudeli head pipraviina, kuna Motodepoos tagatehvi vahetamise käigus (garantiiline Kawa!) oli kett täiesti pingule jäetud. 5min võttis mul ketipingutamine.
-
Seda arvan minagi, et usaldan pigem iseennast ja selliste lihtsate asjadega ei tasu Motodepoosse küll minna. Ühel korral ma sinna helistasin hoolduse telefonil ja ausalt öeldes meeldiv see kõne ei olnud. Õlifiltri ja õlivahetust oskan ka ise teha ja raha jääb ka järgi. Esimese 1000 km hooldusel vahetatakse õli ära ja küsitakse 130 euri. Küll ma selle hooldusvälba nullimisega ka ükskord hakkama saan. Tellisin AliExpressist juba kaabli ära ja hakkan nüüd skannerit otsima.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Võib olla olen mina ainukene, aga kogu sellest loost paistab silma sõna :"MINA"
Vabandan, kui eksin....
Vabandan, kui eksin....
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 135 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Apriliaga oli mul sama asi, kood vabalt leitav foorumitest. Kirjutasin paagi luugi alla, järgmisele omanikule ka hea (2005 pegaso strada)
https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 90 korda
Ma ei tea asjast midagi, aga guugeldades 2 esimest varianti mis ette viskas(pisut erinevad)Aivar9 kirjutas: ↑05 Juul 2024, 19:43Kas on võimalik nullida "Service" teade spidokalt. Hooldused ja õlivahetused olen kõik ise teinud, aga seda "Service" teadet nullida ei saa. See ei sega küll sõitmast, aga tahaks ikka ta sealt ära kustutada. See et esinduses seda tehakse tean isegi, aga kas omal käel ka kuidagi võimalik on? Pöördusin Streetmoto poole, aga sealt kirjutati, et neil ei ole ei tarkvara ega tehnikat hooldusvälba nullimiseks. Huvitav, kas nad Kawasakisid ei hoolda siis? Ja kui hooldavad, kuidas siis hooldusvälpa nullivad??? Tegu on Kawasaki Z650-ga, 2021.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.