Õnnetused mootorratastega 2024

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2024

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Turist kirjutas: 27 Juun 2024, 19:19
Ei ole detaile kuulnud sellest juhtumist. Mõtlesin ise ka erinevate variantide peale, mis teoreetiliselt juhtuda võis. Esimesena tulid pähe rehvi purunemine ja keti purunemine. :roll:
Mul rattal on külmalt tühikäigu reguleerimine mingi vaha baasil oleva bribooriga (vaha soeneb, läheb pehmemaks ja laseb gaasi järgi vms)
Ükspäv siis võtan ratta ja kaugele ei jõundudki. See va vaha pidavat ajaga oma omadusi muutma. Ühesõnaga reguleeris pöörded väga kõrgeks. Liikumiskiirus oli ca kõndimise kiirus, vahin sinna lenksuvahele, et kas gaasitross on kuskil sõlmes või, miks ta röögib. Samal ajal vedasin pidurit peale, et kiirus ei tõuseks (ristmik ka lähenes). Minigil hetkel sattus esiratas lahtisele pudile ja plaks küliti. Esialgu ei saanud aru, istusin seal lolli näoga maas, et mis fakki ma kukkusin praegu v :wack:
Loll lugu oli see, et ratas kukkus kuidagi jala peale ja nii hästi, et tohter mässis selle kivisse (kipsi).
Et ehk jah võib küll gaas peale jääda ja kui loll sangas ja veel paar lolli juhust (nagu õnnetuse puhul ikka on mitu asja ühes punktis) kokku saavad, siis võib juhtuma hakata :D
Aga nõus, et enamasti proovitakse tehnilise taha pugedes oma lollust varjata :D
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”