Õnnetused mootorratastega 2024
-
Teema algataja - Postitusi: 378
- Tänanud: 602 korda
- Tänatud: 38 korda
Re: Õnnetused mootorratastega 2024
Kristel Lukk:Aspelund kirjutas: ↑12 Aug 2024, 16:09Laitse lossi juures kohtusid mootorratas ja auto. Mootorrattur sõidutati haiglasse...
https://www.facebook.com/share/p/Ju3PEEsLxDZTjZTT/
Mina olen selle Audi juht. Hakkasin sooritama vasakpööret (panin suuna liiga hilja) ja nii see kõmakas käis. ma nägin kuidas vaid üks inimene lendas üle kapoti kaugele ja ma jooksin esimese asjana teda kontrollima KAS ta on elus! Ma sain paanikahoo ja nutsin meeltult ja siiamaani, sest seal oli täiesti reaalselt 3 ohtliku varianti, et see poiss oleks surma saanud. Auto ja tsikkel katki,kuid mõlemad elus ja noormees läks kiirabiga haiglasse,tal on jalaluu murd. Tunnistaja sõnul,kes abi kutsus(kuna mina ei suutnud) ütles,et tsikkel tegi temast möödasõitu, tuletagem meelde,et sel teel on kiirus 40!
Palun ärge süüdistage kedagi! Me oleme vähemalt elus, Õppetund ags kõigile, kandke õiget varustust, see päästis ka antud noormehe hulleimast
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.