Keti hooldus ja eluiga

Assamait
Tsikkel: Eff Zett Quus
Tänanud: 177 korda
Tänatud: 36 korda

Re: Keti hooldus ja eluiga

Lugemata postitus Postitas Assamait »

ranel kirjutas: 21 Aug 2024, 13:23
Ma määrin ketti vaid seetõttu vahel, kuna kriuksuvat ketti on jube kuulata ja vahel kipub kuiv kett maanteel kakkuma. Pintslit ei kasuta. Panen suure hernetera suuruse tüki vahepeal peale ja kannab ise laiali ära. Viimati ostsin 3 tuupi korraga ja viimased 15k km on kulunud umbes 1.5 nendest ära. Üldiselt olen ma ka klubis, et ketti määrin pigem vähem, kui rohkem.
https://pood.motohoov.ee/et/a/ketipasta ... e-c5-150ml

Kõige mugavam oli sõita muidugi Scottoileriga, aga maastikule keerates on suht ruttu düüs kinni.
Ise sõitsin paar hooaega tagasi selle pastaga ketti määrides... See kuradi pintsel muutus ikka väga kiirelt kasutuskõlbmatuks ja hakkas tuubi pigistades hoopis tuubi otsast plahvatuslikult irduma...
Pasta hernetera varianti proovisin, peale seda kui keegi sinutorus mudis seda tegema... Ei olnud hea kogemus - tagavelje viskas räigelt seda määret täis.
Hetkel sõidan Cobrra Hiina anaalloogiga... Aksliõliga. Töötab nagu jumal juhatab, mitte siis kui keerad... Kasutan loogikat, et kui kett häält teeb, siis keeran kuni hääl kaob - või Cobrra pott tühjaks osutub.
Vahel harve, kui kallikese eest hoolitseda viitsin, saab ketipuhastust ja ketõli...
Tuntuim Läti rallisõitja - Kurvis Kraavis; tuntuim Läti mootorrattur - Kurvis Kallutas

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”