Honda CB400N SuperDream poob kinni kõrgemal pöördel (lahendatud)
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Honda CB400N SuperDream poob kinni kõrgemal pöördel (lahendatud)
Kas sa kasutad originaal airboxi või mingeid koonus vms. Vabalthingavaid filtreid? Viimaste kasutamine mõjutab mootori tööd just selles kõige magusamas vahemikus (kus sul probleem ilmneb) üsna tugevasti.
Ma olin sunnitud ühele suzu gs 450-le koonus svammfiltrid paigaldama ja tekkis samasugune probleem. Lahenes sellega kui idle mixture screw (tühikäigu segukruve) pool pööret koomale pöörasin. Ei maksa midagi ja alati saad tagasi keerata.
Paagikorgi mõte on ka hea, siit edasi veel üks mõttekäik. Mul on kaks korda elus olnud üsna sarnane probleem siis kui vaakumkraani membraan lekkis ja korralikult kraani ei avanud. Sellel tsiklil vist on veel ilma vaakumita kraan…
Ma olin sunnitud ühele suzu gs 450-le koonus svammfiltrid paigaldama ja tekkis samasugune probleem. Lahenes sellega kui idle mixture screw (tühikäigu segukruve) pool pööret koomale pöörasin. Ei maksa midagi ja alati saad tagasi keerata.
Paagikorgi mõte on ka hea, siit edasi veel üks mõttekäik. Mul on kaks korda elus olnud üsna sarnane probleem siis kui vaakumkraani membraan lekkis ja korralikult kraani ei avanud. Sellel tsiklil vist on veel ilma vaakumita kraan…
Honda CBR 1000 -90
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.