ABS mootorrattal

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 29 korda

Re: ABS mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Mu õnneingel, kui kuskil selline olemas on, on ilmselt päris räsitud välimusega sest neid juhuseid kus olen tervelt rongi alt välja tulnud, on olnud. Mitte ilmtingimata mootorrattaga aga üldse.

ABS peale hakkasin sellepärast mõtlema et väga lihtne on öelda et aga ärge siis laske ratast loha. Pidurdage täpselt pidamise piiril ja kõik saab heaste. Võib-olla ringrajal saab niimoodi või libedasõidu koolitusel. Teed ei ole nii ühetaolised. Kasvõi seekord - vihma sajab, rööbastes on lahtist vett, üldiselt on tee graniidiga pinnatud aga lapiline. Lapitud kohad on sile asfalt ilma killustikuta (Soomes täitsa tavaline isegi suurtel teedel) . Need kõik on erineva haardeteguriga ja 50 meetriga võib teepind 5 korda muutuda. Ma küll nii kõva käsi pole et suudaks seal ilma ABS ta täpselt pidamise piiril laveerida ja veel ümberpõikeid teha :)

Lohiseda ka hästi ei tahaks sest see pole kontrollitav. Seekord vaatasin et nii mina kui ratas jäime oma sõidurajale ehk kukkusin kohe kui keerama hakkasin. Natuke hiljem kukkumine oleks vastassuunda viinud kus küll ühtegi autot polnud aga oleks vabalt võinud olla ja see poleks siis hästi lõppenud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”