Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 138 korda
- Tänatud: 89 korda
- Kontakt:
Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Väga vahva.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 186 korda
- Tänatud: 368 korda
Täitsa kobe ring tuli. Harjumatult palju osalejaid oli ainult
Eks näis kunas jälle, seniks
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Sellepärast kaasliiklejatest tühjus oligi linnas.
Oled ju sisuliselt Avasta Eestimaad giid juba
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 138 korda
- Tänatud: 89 korda
- Kontakt:
On jah! Mulle kah meeldib selle ürituse juures see, et sattun kohtadesse, kus kuigi tihti, kui üldse, ei käi.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
-
Homme (23.07) õhtul plaan minna ämblikke peletama, kes puhkuse ajal mu ratta omavoliliselt on hõivanud.
Stardiks 19:00 (koguneks natuke varem kui keegi soovib liituda) Smuuli-Peterburi ristis olevast CircleK-st ja suunduks seekord "kagusse".
Ringiks mõtlesin midagi sellist (et 207 ja 124 sisse jääks), ~130km: https://maps.app.goo.gl/bG7jg4mnrbPEASDq7
Ilmateate järgi võiks olla enam (või siis vähem) sõiduilm, aga niikuinii tuleb see mis tuleb, aga mitte see mis ennustatud EDIT: Kui kõvasti sajab, siis start lükkub 30min edasi
EDIT 22.08.24: Tagasisideks niipalju, et see marsruut sellisena ilmselt ei tule tulevikus kordamisele kuna "ülemised" ülesõidud oli ikka väga igavad sõita, küll aga oleks jumet kasutada ainult alumist poolt sinna-ümberpöörd-tagasi sõidul ja liita sinna veel Tuhala-Kiili.
"207" Paunküla-Vetla oli väga hea nagu ka "124" Viskla-Pikavere
Stardiks 19:00 (koguneks natuke varem kui keegi soovib liituda) Smuuli-Peterburi ristis olevast CircleK-st ja suunduks seekord "kagusse".
Ringiks mõtlesin midagi sellist (et 207 ja 124 sisse jääks), ~130km: https://maps.app.goo.gl/bG7jg4mnrbPEASDq7
Ilmateate järgi võiks olla enam (või siis vähem) sõiduilm, aga niikuinii tuleb see mis tuleb, aga mitte see mis ennustatud EDIT: Kui kõvasti sajab, siis start lükkub 30min edasi
EDIT 22.08.24: Tagasisideks niipalju, et see marsruut sellisena ilmselt ei tule tulevikus kordamisele kuna "ülemised" ülesõidud oli ikka väga igavad sõita, küll aga oleks jumet kasutada ainult alumist poolt sinna-ümberpöörd-tagasi sõidul ja liita sinna veel Tuhala-Kiili.
"207" Paunküla-Vetla oli väga hea nagu ka "124" Viskla-Pikavere
Viimati muutis Maaks, 22 Aug 2024, 09:00, muudetud 1 kord kokku.
-
Laupäeval (24. august) lubab viisakat sõiduilma ja mul plaan minna pikemale ringile.
Stardin edit 10:45 (kes soovib liituda, siis koguneks natuke varem) Õismäe CircleK-st ja plaan sõita mööda rannikut Dirhamisse, kus võtaks lõuna ja tuleks "võimalikult keerulisel" (Rummu-Ääsmäe-Kiisa-Saku) tagasi.
Minnes/ tulles ilmselt mõni jalasirutuse peatus kusagil.
Google arvab kokku ~240km (koos Kurkse kaarega, aga pole ise seal väga ammu sõitnud ja ei tea mis seisus need teed seal on )
https://maps.app.goo.gl/ngYt5PnT8WHm1VAL6
Stardin edit 10:45 (kes soovib liituda, siis koguneks natuke varem) Õismäe CircleK-st ja plaan sõita mööda rannikut Dirhamisse, kus võtaks lõuna ja tuleks "võimalikult keerulisel" (Rummu-Ääsmäe-Kiisa-Saku) tagasi.
Google arvab kokku ~240km (koos Kurkse kaarega, aga pole ise seal väga ammu sõitnud ja ei tea mis seisus need teed seal on )
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1918 korda
- Tänatud: 537 korda
Kurkses pole ammu käinud, aga muus osas on need teed kõik sõidetavad, kui just midagi värskelt pinnatud pole. Ma tuleks tagasi Rummu-Vasalemma-Munalaskme-Riisipere-Kernu-Hageri ja sealt siis võib Hageri-Maidla-Kiisa või Hageri-Kiisa jne tulla. Nii on võibolla vähem piiratud kiirusega teid.Vahemaa ilmselt samasse suurusjärku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
-
Kah varaint Ringi pikkuse muutus (pikenemise suunas) on pigem positiivneurmas66 kirjutas: ↑22 Aug 2024, 11:43Kurkses pole ammu käinud, aga muus osas on need teed kõik sõidetavad, kui just midagi värskelt pinnatud pole. Ma tuleks tagasi Rummu-Vasalemma-Munalaskme-Riisipere-Kernu-Hageri ja sealt siis võib Hageri-Maidla-Kiisa või Hageri-Kiisa jne tulla. Nii on võibolla vähem piiratud kiirusega teid.Vahemaa ilmselt samasse suurusjärku.
Ma mingil kummalisel põhjusel sinna Muanlaskme-Riisipere-Kernu lõigule vist polegi varem sattunud - kas võib olla, et see Kernu-Riisipere oli kunagi ammu kruusakas?
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 31 korda
Maaks kirjutas: ↑22 Aug 2024, 08:49Laupäeval (24. august) lubab viisakat sõiduilma ja mul plaan minna pikemale ringile.
Dirham-Kurkse-pikk.JPG
Rocca sirkli juures on IronMan see nädalavahetus ja ilmselt on liikluspiirangui dja generaalselt palju rahvast.
https://www.ironman.com/im-tallinn-course
2013 Honda CBR500RA -> 2014 Honda CBR650FA -> 2019 Triumph Scrambler 1200XC | Honda CRF300 Rally -> 2018 BMW R1200GS -> 2022 BMW R1250GS Adventure
-
- Toetajaliige
Ja oli tõesti kruusakas, aga juba üsna mitu aastat on asfalt.Maaks kirjutas: ↑22 Aug 2024, 13:46Kah varaint Ringi pikkuse muutus (pikenemise suunas) on pigem positiivneurmas66 kirjutas: ↑22 Aug 2024, 11:43Kurkses pole ammu käinud, aga muus osas on need teed kõik sõidetavad, kui just midagi värskelt pinnatud pole. Ma tuleks tagasi Rummu-Vasalemma-Munalaskme-Riisipere-Kernu-Hageri ja sealt siis võib Hageri-Maidla-Kiisa või Hageri-Kiisa jne tulla. Nii on võibolla vähem piiratud kiirusega teid.Vahemaa ilmselt samasse suurusjärku.
Ma mingil kummalisel põhjusel sinna Muanlaskme-Riisipere-Kernu lõigule vist polegi varem sattunud - kas võib olla, et see Kernu-Riisipere oli kunagi ammu kruusakas?
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
Kuna me sõbraga ärkasime suts varem, siis sõisime ka osaliselt seda teed kuid veidi pikemalt. Alustasin ise Ruila külje alt ja saime Kloogaranna ristis kokku ning sealt Paldiski-Nõva-Haapsalu-Lihula-Tõstamaa-Pärnu-Vändra-Rapla-Rabivere-Hageri-Ääsmäe-Ruila kant mul tuli a´440km ja sõbral veel koos koju jõudmisega a´470km
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
Väga äge ring.
2013 Honda CBR500RA -> 2014 Honda CBR650FA -> 2019 Triumph Scrambler 1200XC | Honda CRF300 Rally -> 2018 BMW R1200GS -> 2022 BMW R1250GS Adventure
-
- Toetajaliige
Kusjuures oli jah. Saime Klooga ristis kokku kell 9.00 ja mina olin kodus enne 18,kuid sõbel sai vist isegi 500+km,sest läks Ruilast üle Laitse-Rummu-Madise-Klooga Vääna-Jõesuusse ja oli veits peale 18.00 kodus. Plaan oli isu täis sõita
Pausid olid Paldiski Alexelas tankimine, Haapsalus pani sõber ka tilga kütust, Lihulas Olerexis burksikas, Pärnus tankisime ja suhtlesime tuttavaga, Vändras panime kamraadi hauale küünla ja Raplas Meie pubis tegime enne koju jõudmist õhtusöögi. Üllatuseks meile mõlemale oli väga mõistliku hinnaga väga hea toit seal.
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
jah, neid isu täis sõitmise päevi on vaja
mul endal tiksub kohe 12000km täis alates 27. märtsist. Paartuhat ilmselt tuleks veel enne kui talv saabub ja sool tänavatel on.
mul endal tiksub kohe 12000km täis alates 27. märtsist. Paartuhat ilmselt tuleks veel enne kui talv saabub ja sool tänavatel on.
-
Sa keerasid Keilapoole ära ja jäid kõige paremast osast ilma See Rummu-Riisipere-Kernu oli väga hea sõit!
-
- Tsikkel: BMW K1300S
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Ma ei soovinud tagasitulles ratast koju lükata sest kütust oli liiga vähe alles,et seda lõpuosa kaasa sõita.
-
See NV Haapsalus järjekordne Vintage Weekend ja seal L (7.september) kavas vanasõidukite paraad, algusajaks märgitud 13:00.
Mul plaan paraadi vaatama minna, kui keegi soovib liituda, siis ei ole takistusi
Stardin 11:30 (koguneks natuke varem) Laagri CircleK-st ja plaanin sõita mööda Keila-Haapsalu mnt., kusagil väike jalasirutus jne.
Pärast paraadi võtaks Haapsalus (viimane kord sõime sealsamas "vaatlusplatsil" Laternas) eine ja tuleks võimalikult keeruliselt Tallinna tagasi
Tahaks selle Vaisi-Kuijõe lõigu läbi sõita - streetview oli paljulubav aga pole sinna varem sattunud Läbi Nõva seevastu lugematuid kordi sõidetud.
Et ei oleks ainult sinna-tagasi, siis sai selline 244km "ring" kokku joonistatud: https://maps.app.goo.gl/iphrAjZuBwFjB1Ku5
Mul plaan paraadi vaatama minna, kui keegi soovib liituda, siis ei ole takistusi
Stardin 11:30 (koguneks natuke varem) Laagri CircleK-st ja plaanin sõita mööda Keila-Haapsalu mnt., kusagil väike jalasirutus jne.
Pärast paraadi võtaks Haapsalus (viimane kord sõime sealsamas "vaatlusplatsil" Laternas) eine ja tuleks võimalikult keeruliselt Tallinna tagasi
Tahaks selle Vaisi-Kuijõe lõigu läbi sõita - streetview oli paljulubav aga pole sinna varem sattunud Läbi Nõva seevastu lugematuid kordi sõidetud.
Et ei oleks ainult sinna-tagasi, siis sai selline 244km "ring" kokku joonistatud: https://maps.app.goo.gl/iphrAjZuBwFjB1Ku5
See vaisi - seljaküla on äärmiselt lahe lõik küll, väga hea mõte see sisse võtta. Ise ei jäta seda kuangi sõitmata kui juba nõva poole lähen. Aga seal ühes kohas (umbes kuskil keskel) on päris raju "bump" ka, õnneks mitte päris keset kurvi kuid üsnagi ootamatu koha peal siiski Et kui kiirused väga suureks lähevad siis soovitan äärmiselt valvel olla ja ratast tugevalt kontrolli all hoida.
Veel soovitan sõita mööda Hatu mõisa kõrvalt ehk minna natuke nö. ringiga.
Veel soovitan sõita mööda Hatu mõisa kõrvalt ehk minna natuke nö. ringiga.
-
Mõned telefoniga klõpsud meeleolu edasi andmiseksMaaks kirjutas: ↑04 Sept 2024, 15:10See NV Haapsalus järjekordne Vintage Weekend ja seal L (7.september) kavas vanasõidukite paraad, algusajaks märgitud 13:00.
Et ei oleks ainult sinna-tagasi, siis sai selline 244km "ring" kokku joonistatud:
Nostalgia_2024.JPG
https://maps.app.goo.gl/iphrAjZuBwFjB1Ku5
https://1drv.ms/f/s!AibtFQwSo0Kngeco3RM ... A?e=owIQTZ
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.