ABS mootorrattal

Fox
Tsikkel: Airhead
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 34 korda

Re: ABS mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Fox »

Vaatasin selle video diagonaalis läbi ja ma nagu sain aru, et osad rinkasõitjad ikkagi kasutavad tagapidurit ka pidurdamiseks? Samas videos WSBK meister ka ütles ju et superbike peal meistritiitli ta sai nii, et ei kasutanud tagapidurit kuna see tehnika pole tema jaoks mugav (pikad jalad vms ta seal seletas) samas moto GP sarjas kasutab, ringiajad pidid paremad tulema. Teine tehnika mida suurmeister mainis, oli varajane downshift enne kurvi - pöörded on kõrgel ning sedasi saab kasutada mootoripidurdust tagarattal. See on ju ka ikkagi pidurdamine? Samas sellised tehnikad ja soovitused on minuarust pigem elukutselisele rinkasõitjale sobilikud, kas suvaline eesti average joe peaks ka neid oskama? ma ei tea, võibolla tõesti.

Ma ise eriline rinkamees ei ole, seega vaidlema ei hakka kuidas superbiked vms tsiklid paremini pidurdavad, kui sa ise nii paremini saad on ju OK. Aga oma endurokaga olen ikkagi pigem tagapiduri usku, esirehv on sel ju peenike kui kitse keel ja tagapidurist on abi küll seisma saamisel. Pidurdusteekondasid erinevate tehnikatega ma mõõtnud oma rattaga ei ole aga eespool Hennu poolt toodud 5-6m pidurdusteekondade erinevus tundub õige või pigem isegi tagasihoidlik.

MUSTVALGET, nagu väidad, ei ole siin minuarust küll midagi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”