Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas will111 »

Täpselt ja 100% nõus eelneva kommentaariga ning täpselt sedasama ka mina mõtlesin oma eelnevate kommentaaridega.

KUI on mingi keeruline koht, kus PÄRISELT on koguaeg probleemid igasuguste parasiitparkijatega ning tänu sellele reaalselt kliendid ei saa ligi, SIIS on teine teema. Motoneti parklas seda probleemi ei ole - seega seal inimestele trahve välja kirjutada selle eest, et nad sinu poes shoppamas käivad on idiootsus ja oksa saagimine, millel ise istud. Aga no, see on minu nägemus...siinkohal ma ei väida, et see on ainuõige, kuid selline ta on ning ilmselgelt ma ei ole ka päris ainuke, kes seda jagab. Kui oleksin siis jah ilmselt ei oleks poel selle ühe kliendi kadumise pärast tarvis väga muretseda

Ja Maaks...mis pagana pärast peaks parkimissüsteem ühele poele raha sisse tooma??? Ilmselge ju, et see ei toogi raha sisse. Raha sisse toovad need inimesed, kes parkida tahavad sinu poes ees...ning parkida saavad. Mida vähem sa neid samu inimesi kottida üritad (või kellelgi kottida lased), seda parema meelega nad sulle raha sisse toovad! See peaks nagu olema titele ka selge ja arusaadav loogika ometi

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”