Trahv Läti kiiruskaamerast

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Trahv Läti kiiruskaamerast

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ma juba lootsin, et tänavaasta läks see kibe karikas minust mööda aga võta näpust, eile tõi postiljon läti sõpradelt kirja. Selgub, et 43 päeva tagasi osalesin ma tahtmatult Lätis fotosessioonil ja fotograaf soovib nüüd selle eest tasu saada. Seega, hoolimata kõikidest wazedest ja muudest abimeestest õnnestus mul Svētciemsis kiiruskaamera fotosessioonil osaleda. Kui plusspoolelt vaadata siis tänavaasta õnnestus osaleda vaid ühel sesssioonile ja sama palju maksta kui 6 aastat tagasi kahe eest. Progress missugune!

Eelmised maksin neile kenasti kohe 10-s osas jupphaaval ära, sest noh, nad võivad ju öelda, et tahavad ühes osas saada aga kui raha on käes pole kellelgi kobisemist. Hiljem sain veel Swedbankist teate, et nad kitusid mu peale Eesti maksuametile, kuna ma olen teinud korduvaid ülekandeid kahtlasele väliseresidendile Läti vabariigis. Kellegile Valts Kasele kui täpne olla. Ma ei vaevunud neile selgitama, et kes see Valts Kase on. Igaüks võib enda lolliks teha nii nagu talle parim tundub.

Aga, lugedes tänavaastast kirja, mis fotoga kaasnes märkasin seal, et nüüd nad ähvardavad mittemaksmise korral Euroopa maksekäsu menetlusega, uudishimust ajendatuna mul tekkis küsimus, et kui tõenäoline võib olla, et seda rakendatakse? Teab keegi?
Internet ütleb, et seda on vähemalt korra juhtunud, kui nõuti sisse 240€ trahvi läbi Viru Maakohtu.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”