Zontes
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Zontes
Minu teada on Motodepoos mõned prooisõiduks saadaval. Käi ära, proovi järgi ja räägi meile ka kuidas on.
Pealtnäha on nad tsiklid nagu ikka ja müüja ütleb, et hiina rattad on tulevik. Mis on üsna tõenäoline kui me ajalaoos tagasi vaatme.
Mul isiklik seisukoht täna puudub aga, vaatasin seal samas kõrval seisvaid QJ Motor masinaid, mis nägid pealtnähe üsna samasugused välja, kui Suzuki Vstromid, olid varustatud kõige moodsaga mis kaasajal tsikli peale topitakse ja 800cc masin maksin suusujärgus 7500€. Äss diil, kui nii vaadata. QJ Motor peaks olema minu teada Benelly kallim bränd.
Lisaks tasub teada, et vähemalt Zontese ülemise riiuli mudelid kasutavad Boshi ABS ja sissepritse moodulit, mis minule ütleb, et nad pole siin ostatelt kiire raha kättesaamise ja kadumise peal väljas vaid neil on pikk plaan ja need brändid on siin ilmselt, et jääda.
Kui ma oma seisukohta väljendan siis Hiinlased on samas seisus mis Jaapanlased 70-ndatel, üldarusaam oli tollal, et jaapanlased teevad odavat paska. Aga samas oli juba esile kerkinud rida tootjaid, kes tegid päriselt häid ja kvaliteetseid asju. Honda, Suzuki, Kawasaki jne. Avalikkuse arusaam ei jõudnud tegelikusele piisvalt kiiresti järele.
Kindel on see, et need hiinakad sõidavad laias laastus senam-vähem sama hästi kui suvaline teine lääne ettevõtete poolt toodetud tsikkel, näevad head välja ja maksavad suhteliselt vähe. Ihaldusvärsus taandub lõpuks kolmele küsimusele: edasimüüjate võrgu olemasolu, tsiklite töökindlus/kvaliteet ja varuosade saadavus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.