Trahv Läti kiiruskaamerast
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 407 korda
Re: Trahv Läti kiiruskaamerast
Ma loen eeltoodutest välja küll tahtlikkuse, või on siis tegu meditsiinilise probleemiga (ei suuda ümbritsevat adekvaatselt tajuda).
Ma ise pole küll kunagi tahtmatult kiirust ületanud/ selle teoga vahele jäänud - alati on tahtlik või siis meditsiiniline
Maanteel on hea näha (ma tavaliselt liigun cruisiga gps +3..5) kui mööda lendajatele pärast kaamera või patrulli vaatevälja ilmumist koheselt meelde tuleb milline see hetkel kehtiv suurim lubatud kiirus siiski on.
Võib muidugi olla, et radari/laseri "kiirgus" kuidagi hetkega leevendab Alzheimeri sümptomeid - äkki mõni tulevane Nobel'i preemia omanik saab siit inspiratsiooni edasisteks uuringutest.
Ma ise pole küll kunagi tahtmatult kiirust ületanud/ selle teoga vahele jäänud - alati on tahtlik või siis meditsiiniline

Maanteel on hea näha (ma tavaliselt liigun cruisiga gps +3..5) kui mööda lendajatele pärast kaamera või patrulli vaatevälja ilmumist koheselt meelde tuleb milline see hetkel kehtiv suurim lubatud kiirus siiski on.
Võib muidugi olla, et radari/laseri "kiirgus" kuidagi hetkega leevendab Alzheimeri sümptomeid - äkki mõni tulevane Nobel'i preemia omanik saab siit inspiratsiooni edasisteks uuringutest.

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.