M: monoratas
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Ära anda, müüa ja vahetada võib kõike mis pole rämps, kui soovid midagi saada, siis postita ka siia
- Täpsed reeglid siin aga kasutage tervet mõistust ja asi toimib
- Upitada ei tohi
- Postituse ette lisa M: (müün), V: (vahetan) ÄA: (ära anda), O: (ostan) või Soovin:
- Postitusele piltide lisamiseks vaata siia
-
Teema algataja - Postitusi: 277
- Tänatud: 24 korda
M: monoratas
[/webm]Tere!
Pakkuda monoratas, akuga+laadija. Täiesti töökorras ja sai soetatud huvi pärast, et kas 51a mees suudab sellega sõita-selgeks õppida, polnud prbl...aga noh, eks ta rohkem noorukite vigur ole, et nüüd seisab kurvalt nurgas. Keegi ei kasuta.
Hinnaks: 200eur (uuena maksis tunduvalt enam).
Asub Otepääl.
Saab postiga saata, tulete huvi korral ise järele või sõidame lõuna-EST piires ise kuskile poolele teele vastu...
Ratta mark siis: "Smart"...muud ma sealt kuskilt välja ei loe.
Mh, tahtsin pilte panna...no ei oska, ja ära ja ei kustu see jama mis sinna ekraanile tuli.
Pakkuda monoratas, akuga+laadija. Täiesti töökorras ja sai soetatud huvi pärast, et kas 51a mees suudab sellega sõita-selgeks õppida, polnud prbl...aga noh, eks ta rohkem noorukite vigur ole, et nüüd seisab kurvalt nurgas. Keegi ei kasuta.
Hinnaks: 200eur (uuena maksis tunduvalt enam).
Asub Otepääl.
Saab postiga saata, tulete huvi korral ise järele või sõidame lõuna-EST piires ise kuskile poolele teele vastu...
Ratta mark siis: "Smart"...muud ma sealt kuskilt välja ei loe.
Mh, tahtsin pilte panna...no ei oska, ja ära ja ei kustu see jama mis sinna ekraanile tuli.
Viimati muutis reinuvader, 06 Aug 2024, 17:50, muudetud 4 korda kokku.
Re: M: monoratas
Väike huvi isegi on, aga ei näe videot. Rohkem infot paluks antud ratta kohta. Kasvõi ostulink.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 96 korda
- Kontakt:
Miks see teil siis nurgas seisab @reinuvader ? Ma enda jagu kasutan kogu aeg, tõuks ja velo koguvad tolmu. Tôuksiga üldiselt bussi peale ei roni, sellega küll.
-
Teema algataja - Postitusi: 277
- Tänatud: 24 korda
Hei bitter!
Miks seisab? Ei teagi, pole nagu huvi enam ja kuna elan maal ja meil kruusa tee siis selle minu mudeliga, mis on väiksem pole väga mugav ebatasast teed kulgeda ning mis mulle valmistab raskust ja arusaamatust, on, et...kuidas sinna ilma toeta peale saab ehk minnakse? Kui ratas seisab siis seisab ju viltu ja kui ühe jala peale panen, tahab kohe liikuma hakata ja nii on keeruline. Kui mingi posti-puu jne toetuseks leian, saan keha raskuse nii jagada, et siis saan peale ja kulgen vaikselt...
Aga jah, kui sellega sõitu nautida, peab minema kuskile siledale asfalteeritud platsile või kõvema pinnaga, seal on ok.
Seega, pigem otsiksin uue huvilise, et mis ta ikka nii sama seisab.
Ja muide sõidan täiesti adekvaatselt sellise rattaga nagu tsirkuses, st ühe rattaga, millega peab ise väntama! See on päri pull riistapuu.
Miks seisab? Ei teagi, pole nagu huvi enam ja kuna elan maal ja meil kruusa tee siis selle minu mudeliga, mis on väiksem pole väga mugav ebatasast teed kulgeda ning mis mulle valmistab raskust ja arusaamatust, on, et...kuidas sinna ilma toeta peale saab ehk minnakse? Kui ratas seisab siis seisab ju viltu ja kui ühe jala peale panen, tahab kohe liikuma hakata ja nii on keeruline. Kui mingi posti-puu jne toetuseks leian, saan keha raskuse nii jagada, et siis saan peale ja kulgen vaikselt...
Aga jah, kui sellega sõitu nautida, peab minema kuskile siledale asfalteeritud platsile või kõvema pinnaga, seal on ok.
Seega, pigem otsiksin uue huvilise, et mis ta ikka nii sama seisab.
Ja muide sõidan täiesti adekvaatselt sellise rattaga nagu tsirkuses, st ühe rattaga, millega peab ise väntama! See on päri pull riistapuu.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 96 korda
- Kontakt:
Nõustun, et kruusal ei ole tõesti nii mugav sõita nagu siledal, kõval pinnal.reinuvader kirjutas: ↑13 Sept 2024, 21:39peab minema kuskile siledale asfalteeritud platsile või kõvema pinnaga, seal on ok.
Tegelt üsna lihtne. Jalg tuleb panna peale neutraalselt, ilma ette ega taha survet avaldamata. See on güroskoop, kui püsid tasakaalus, ei liigu kusagile. Soovitan 2 lihtsat harjutustreinuvader kirjutas: ↑13 Sept 2024, 21:39kuidas sinna ilma toeta peale saab ehk minnakse? Kui ratas seisab siis seisab ju viltu ja kui ühe jala peale panen, tahab kohe liikuma hakata
- "gaasi tunnetus" - panen parema jala peale, vasak toetub maha (päka peal), jalad harkis nagu sirkli haarad. Annan tasapisi gaasi ja teen paremaga/euc-ga ringe ümber vasaku. Nagu sirkliga. Keharaskus on 50/50.- tasakaal - parem jalg peale NEUTRAALSELT ja sujuvalt viin keharaskuse paremale jalale, hoian tasakaalu ja tõstan vasaku maast lahti. Käed abiks laiali. Kui ühel jalal tasakaal püsib kasvõi sekundi, siis on väga lihtne paigalt liikuma hakata ja teise jala toon pedaalile juba sõites.
E: liikuv pilt ütleb rohkem
Mul oli ka kiusatus seinale toetudes peale ronida aga see on suht mõttetu - jätab olulise osa vahele ja see maksab kiirelt kätte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.