Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 670 korda
- Tänatud: 429 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Moded ehk saavad logist vaadata, oli see uus rekord?
(Igast' botte ja roboteid ei arvesta!)
(Igast' botte ja roboteid ei arvesta!)
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Tänanud: 465 korda
- Tänatud: 25 korda
Kaks nädalat rahulikult ja siis vaadaku ise kas tahab tagasi tulla või ei.Macintosh kirjutas: ↑26 Juul 2023, 13:11@Vint, äkki püsiv bänn oli kerge liialdus ja 7 päeva varumeeste pingil oleks ehk indu piisvalt jahutanud? Aeg-ajalt lähevad kõik tiba ülemeelikuks, juhtub parimategagi meie hulgast. Samas, postitaja ju ise soovis, et teda välja visataks ... nagu hiina needus ütleb: "et kõik su soovid täide läheks!"
VW klubi foorumis on mõni selline püsiv pingil istuja. Samas ilma temata ei oleks üldse tegevust.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1085 korda
- Tänatud: 1086 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 189 korda
- Tänatud: 116 korda
Proovi mitte sõita auto kõrval pimedas nurgas, samuti paljud(mitte kõik) sellised reavahetused on ennetatavad, st sa näed selle olukorra ette, et tõmblejal tekkis kõrvalreal tasku, kuhu ta minna tahab, ära ole sel ajal vales kohas.Jazzyl kirjutas: ↑25 Juul 2023, 10:51
Igatahes öösel linna vahel ei plärista vaid päeval ja pigem ma ütleksin et see plärin on mu enda turvalisuse huvides. Kui mõni tolvan sõidab oma autoga ja vahib telefoni ja plaanib hakata rida vahetama, siis vähemalt kuuleb et ma asun tal kõrval mitte tuimalt ei vaju peale.. küll ja veel selliseid tolvaneid kohanud kahjuks kel telefon näpuvahel ja peeglisse ei oska vaadata.
Autojuht reeglina kuuleb sind alles siis kui juba liiga hilja(st toru otsad tema poole), Ülejäänud aja auto heliisolatsioon + oma muss summutab muu. Kui sa tahad ka sellest üle karjuda oma sumpsidega, siis oled sa kogu oma ümbruskonna jaoks tõsine hälvik ja su teoreetiliselt ärahoitav kahju ei korva ära reaalselt kahju teistele su ümber.
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 51 korda
Kusjuures,,, ma sõidangi "susisevate originaalsumpsidega õmblusmasinaga" nii 11-dat hooaega. No ei ole pauku teind, ette on keeratud küll ja veel. A noh, ehk see mu oma viga, et isegi "susinaga" pauku panna ei suudaMell93 kirjutas: ↑25 Juul 2023, 21:54Kasvõi jalakäijaga, mis seal vahet on. Aga kui on hakatud ette keerama ja korra gaasi põhja keerad siis on ikkagi nähtud, niiet on ära tasunud, võite ilkuda palju tahate, näitab ainult teie enda taset. Se susin mis seal originaal sumpsist tuleb on ikka tõesti kõva sõna kes soovib laske aga edasi oma õmblusmasinatega
A mul oma loogika kah vaiksele masinale- esiteks müra ei tapa oma kõrvu ja noh, kui öösel maja juurest naistesse soovi(ksi)n minna, ei ärka terve maja üles
Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 51 korda
Noh, SEE kasutaja siin foorumis ainult siin teemas oli ju täitsa omas elemendis. Ehk lenksus normaalne, aga siin ...MustVälk kirjutas: ↑26 Juul 2023, 19:48Kaks nädalat rahulikult ja siis vaadaku ise kas tahab tagasi tulla või ei.Macintosh kirjutas: ↑26 Juul 2023, 13:11@Vint, äkki püsiv bänn oli kerge liialdus ja 7 päeva varumeeste pingil oleks ehk indu piisvalt jahutanud? Aeg-ajalt lähevad kõik tiba ülemeelikuks, juhtub parimategagi meie hulgast. Samas, postitaja ju ise soovis, et teda välja visataks ... nagu hiina needus ütleb: "et kõik su soovid täide läheks!"
VW klubi foorumis on mõni selline püsiv pingil istuja. Samas ilma temata ei oleks üldse tegevust.
Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 375 korda
Sobib vast siia teemasse (tegelikult vana lugu juba - 17.mai postitus)
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
-
- Tsikkel: Vulcan S
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 11 korda
Ma panin viimati lasteaias oma ereliukasele plärinad külge. Täiskasvanul peaks nats rohkem mõistust kupli alla olema.Mell93 kirjutas: ↑25 Juul 2023, 21:54Kasvõi jalakäijaga, mis seal vahet on. Aga kui on hakatud ette keerama ja korra gaasi põhja keerad siis on ikkagi nähtud, niiet on ära tasunud, võite ilkuda palju tahate, näitab ainult teie enda taset. Se susin mis seal originaal sumpsist tuleb on ikka tõesti kõva sõna kes soovib laske aga edasi oma õmblusmasinatega
Seal tundus nagu ta ei üritakski eest ära sõita, lihtsalt keeldus peatumast. Kummaline tüüp.
-
- Toetajaliige
Järjekordne mainekujundaja
https://www.delfi.ee/artikkel/120317163 ... teiste-elu
https://www.delfi.ee/artikkel/120317163 ... teiste-elu
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 75 korda
Neerudoonorid ?
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Toetajaliige
Kutt tahtis lahutust, aga tüdruk ei olnud nõus (või kutt ei julenud küsida)
Toonorlusest:
Tegelikult võiksid KÕIK inimesed läbi terviseportaali teha selle "doonorikaardi"
Hälvik mootorrattur olin seekord mina ise, sest sõitsin tsikliga mööda kergliiklusteed - don't judge me!
Ummikud olid igas suunas kuni silmapiirini, aga vaja oli kiiresti jõuda vabasse loodusse, sest häda ei anna häbeneda.
Varsti helistati politseist, sest keegi oli saatnud pildi tsikli numbrimärgist ja minu kannikatest. Võtsin süü omaks ja ei hakanud vastu vaidlema.
Siiski tekkisid igasugused küsimused: kas kedagi tohib ilma loata pildistada, kas kedagi saab süüdi mõista taatlemata telefoniga tehtud pildi alusel, mis võib olla photoshopitud jne. jne
Ummikud olid igas suunas kuni silmapiirini, aga vaja oli kiiresti jõuda vabasse loodusse, sest häda ei anna häbeneda.
Varsti helistati politseist, sest keegi oli saatnud pildi tsikli numbrimärgist ja minu kannikatest. Võtsin süü omaks ja ei hakanud vastu vaidlema.
Siiski tekkisid igasugused küsimused: kas kedagi tohib ilma loata pildistada, kas kedagi saab süüdi mõista taatlemata telefoniga tehtud pildi alusel, mis võib olla photoshopitud jne. jne
pildistamine avalikus kohas on lubatud avaldamine aga mitte
nii oli see mõnda aega tagasi
ajakirjanduse puhul teised reeglid ja avalikul üritusel omad reeglid olid
nii oli see mõnda aega tagasi
ajakirjanduse puhul teised reeglid ja avalikul üritusel omad reeglid olid
-
- Toetajaliige
Mida probleemid- taatlemata telefon
Kas tehti trahvi või milles asi?
Terve ilm on hälvikute videosid täis, Eesti kaasa arvatud...
Kas tehti trahvi või milles asi?
Terve ilm on hälvikute videosid täis, Eesti kaasa arvatud...
-
- Toetajaliige
Pildistati ikkagi ilmselt sinu ratast avalikus ruumis. Süüdi sind keegi ei mõistnud - ise võtsid väärteo omaks.slev kirjutas: ↑18 Sept 2024, 10:22Hälvik mootorrattur olin seekord mina ise, sest sõitsin tsikliga mööda kergliiklusteed - don't judge me!
Telefoni (fotode või filmi tegemise osa) või mõnda muud jäädvustamiseks kasutatavat seadet ei pea taatlema, sest nad ei ole mõõteseadmed Kiiruskaameratel taadeldakse kiiruse mõõtmise osa.
-
- Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 22 korda
Kui oleks viitsinud jaurata siis oleks võinud väita et tänu tehnilisele rikkele peatusid selleks mitte ettenähtud kohas.
Kui korda said jätkasid liikumist jälgides Lk eeskirju ja JOKK ning MOTT.
Isegi kui sm valvas kodanik/vabatahtlik inspektor filmis, ka siis võid väita et jahh, võttis aega ennem kui aru sain milles küsimus ja tänu sellele pidid korraks sõidurajalt põike tegema.
Iseasi kas see on seda janti väärt muidugi.
Kui korda said jätkasid liikumist jälgides Lk eeskirju ja JOKK ning MOTT.
Isegi kui sm valvas kodanik/vabatahtlik inspektor filmis, ka siis võid väita et jahh, võttis aega ennem kui aru sain milles küsimus ja tänu sellele pidid korraks sõidurajalt põike tegema.
Iseasi kas see on seda janti väärt muidugi.
-
Mul on ka tehnilistel põhjustel mitu korda vaja olnud kuskile põigata ootamatult. Lisaks algajana kaks korda olen alaarvestanud kiirust ja kurvi ning ohutuse pärast sõitnud kõnniteele.
Aga kõnniteel kiirused ma olen hoidnud siis jalakäia omad.
Aga kõnniteel kiirused ma olen hoidnud siis jalakäia omad.
Viimati muutis MustVälk, 19 Sept 2024, 11:50, muudetud 1 kord kokku.
oot jalakäija kiirusel sõitsid kurvist välja kõnniteele? siin lõhnab midagi kala järele mul ükskord läks ka sirgeks, sõitsin turvalisuse huvides põllule...kiiruse samas hoidsin keskmise metsloomaga (gepard) enamvähem sama pulga peal
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 75 korda
Polegi tutvunud asjaoludega, et kuidas meil on... kas eelmainit pildile jäänud kannikatel oli nimi peal? Tegelikult vist kui tuvastatakse (võimalik) rikkumine, siis hakatakse nokkima, et sinu ratas küll aga kes oli sangas (kui kannikad signeerimata)... aga iseenesest jaurata oleks võinud küll.
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Toetajaliige
Omanik PEAB teadma, kellele ta sõiduki kasutada andis! Oli vist 6 kuud tagantjärgi...
Tuuletallaja kirjutas: ↑19 Sept 2024, 07:43Polegi tutvunud asjaoludega, et kuidas meil on... kas eelmainit pildile jäänud kannikatel oli nimi peal? Tegelikult vist kui tuvastatakse (võimalik) rikkumine, siis hakatakse nokkima, et sinu ratas küll aga kes oli sangas (kui kannikad signeerimata)... aga iseenesest jaurata oleks võinud küll.
Avalikus kohas mootorsõidukijuhi poolt kannikaid näidates peavad need olema taadeldud ja taatlemise tempel päevasel ajal näha vähemalt 40 m kaugusele, pimedal ajal peavad olema valgustatud ja näha vähemalt 25 m kaugusele. Rikkumise tuvastamisel saadetakse sundkorras taatlemisele lähimasse ***-klubisse.
-
Ära palju looda
-
- Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 22 korda
MustVälk ütles ju et tehniline rike gaas jäi peale, suitsuisu tappis, jne
Tehniline südamerike, süda ei andnud rahu ja tuli gaasi peale keerata Ei noh, ma tegin nalja seal eelnevalt...loodetavasti saadi ikka aru
-
Kuna ma olen Villemiga tuttav, siis tean, et vahepeal teeb isegi tema nalja.
Aga saan ka aru, et ma kasutan mingit teist eesti keelt kus pool juttu ja mõtet jäi kirja panemata. Kasvõi mu enda lisatud üks sõna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.