O: projektor
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Ära anda, müüa ja vahetada võib kõike mis pole rämps, kui soovid midagi saada, siis postita ka siia
- Täpsed reeglid siin aga kasutage tervet mõistust ja asi toimib
- Upitada ei tohi
- Postituse ette lisa M: (müün), V: (vahetan) ÄA: (ära anda), O: (ostan) või Soovin:
- Postitusele piltide lisamiseks vaata siia
O: projektor
Kellelgi mõnda projektorit pole üle, mida kasutab veel harvemini kui enamik inimesi velotrenažööre?
Mul tekkinud huvi, et teinekord kodus jalkat vaadata seinalt või kuhugi kaasa võtta. Netist uusi ostma ei tormaks kohe, valik on liiga kirju ja peidetud vigu liiga paljudel, seega parem ostaks biker.ee kaudu mõnelt selgrooga foorumlaselt .
PM, oliverpollupuuättgmailpunktkomm
Mul tekkinud huvi, et teinekord kodus jalkat vaadata seinalt või kuhugi kaasa võtta. Netist uusi ostma ei tormaks kohe, valik on liiga kirju ja peidetud vigu liiga paljudel, seega parem ostaks biker.ee kaudu mõnelt selgrooga foorumlaselt .
PM, oliverpollupuuättgmailpunktkomm
Re: O: projektor
Hmm...no põõõhimõtteliselt isegi üks on. Ei saaks nüüd küll päris nii öelda, et ma seda üldse ei kasuta. Aga vähem jah kui alguses. Ära pole siiani väga raatsinud müüa ja seda eelkõige sel põhjusel, et niisama lihtsalt suvakatele kuulutades ja pakkudes ilmselt midagi õiglase hinna kanti oleks liiga optimistlik loota.
Tegelikult peakski algatuseks küsima, et mis tüüpi, mis klassi masinat silmas pead? Ja mis hinnaklassis? Sellist suht lihtsat, pigem väiksemat ja kaasaskantavat? Minul päris selline ei ole, mul on päris haigelt kallist raha maksnud väga kõrge klassi home cinema proje. Optoma HD87 ja millalgi umbes aastal 2013 sai see ostetud kuskil 3.5k'ga. Minimaalselt kümnendiku sellest tahaks kindlasti müües tagasi saada. Aga noh, super hea pildiga asi on iseenesest. Mul on neid projesid ka enne seda ja paralleelseltki kokku 10+tk erinevaid olnud ka ning see on neist ainuke masin, mis siiani alles ja mille pilti olen ka tõesti palju nautinud. Isegi üks JVC D-ILA masin oli vahepeal võrdluseks kasutusel aga Optoma jäi lõpuks siiski peale
Tegelikult peakski algatuseks küsima, et mis tüüpi, mis klassi masinat silmas pead? Ja mis hinnaklassis? Sellist suht lihtsat, pigem väiksemat ja kaasaskantavat? Minul päris selline ei ole, mul on päris haigelt kallist raha maksnud väga kõrge klassi home cinema proje. Optoma HD87 ja millalgi umbes aastal 2013 sai see ostetud kuskil 3.5k'ga. Minimaalselt kümnendiku sellest tahaks kindlasti müües tagasi saada. Aga noh, super hea pildiga asi on iseenesest. Mul on neid projesid ka enne seda ja paralleelseltki kokku 10+tk erinevaid olnud ka ning see on neist ainuke masin, mis siiani alles ja mille pilti olen ka tõesti palju nautinud. Isegi üks JVC D-ILA masin oli vahepeal võrdluseks kasutusel aga Optoma jäi lõpuks siiski peale
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.