Õnnetused mootorratastega 2024

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2024

Lugemata postitus Postitas will111 »

kõik algas sellest, et üks chopperiga sõitev härra tõsimeeli arvab, et kui tema ei saa oma rattaga üle 15 kraadi kallutatud siis mitte keegi, mitte kuskil ei saa ja see on üleüldse võimatu. mina tõesti aru ei saa, et mille üle siin üldse vaielda on ning jutul võiks juba ammu lõpp olla ausalt öeldes...aga tundub, et neid chopperivendi ja muidu püstisõitjaid on siin ilmselgelt ikkagi niivõrd suur enamus, et vennastumine on massive ja ega mitte kuidagi ei saa lasta sel jutul lõppeda. no laske siis edasi :wack:

mis minu nn. kõvatamist puudutab...kui ma loen siit mingist järjekordsest x teemast välja kellegi järjekordse "hästi tagasihoidliku ja super viisaka tegelase" väiteid ühe või teise asja kohta, mis täiesti ilmselgelt on valed...sest ma isiklikult tean ja olen tõestanud, et need on valed. siis mul ei ole või ei peaks olema õigust selle kohta mitte mingisugust arvamust avaldada? ja kui seda teen siis olen kõvataja, pean ennast maailma parimaks jne??? :lol: okei, ässad...kuidas soovite. ma rohkem oma arvamust siinses keskkonnas ei avalda, las jäävad siia need PÄRISELT maailma parimad omavahel seda ainuõiget arvamust avaldama ja üksteisele kaasa noogutama. või noh, olgem ausad suures osas vaid see siin juba viimased ~5a toimunud ongi. kümmekond elukutselist mölalõuga, kes igas teemas oma "hästi tagasihoidlikku ja viisakat" arvamust avaldavad, hommikust õhtuni. + siis üks meeletult ebaviisakas, kuri, rõve, loll ja muidu vastik will, kes alati kõik ära rikub :lol:

ja mx77, väga classy vana oled ikka, SUPER vend! ei pidanud enam vastu ja pidid oma "suured trumbid" lauale lööma siinse fännklubi ette? ma isegi imestasin juba ammu, et kuidas sa ikka nii kaua vastu pidanud oled. nendest paari aasta tagustest täiesti lampi mulle fb's saadetud sõimukirjadest ikka ei piisanud kui said aru, et ma lihtsalt blokin su seal ka ära? :lol: palju õnne...sa suutsid selle suure saladuse murda, kõik siinsed mölalõuad nüüd teavad, kes on will111. nautige seda teadmist, adjöö

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”