Sõidueksam Pärnus
Moderaator: Moded
Sõidueksam Pärnus
Mul on järgmine nädal sõidueksam Pärnus, aga probleem selline, et kuigi ma natuke seal olen ringi sõitnud, siis tegelikult on see linn ikkagi võõras mulle. Leidsin ühe teema siit foorumist mõndade keerulistemate kohtadega Pärnus ja tutvusin ka google mapsis nendega, kuid mõtlesin, et äkki on siin keegi, kes saaks minuga lihtsalt paar tundi homme õhtul/ülehomme hommikul enne eksamit ringi sõita? Või äkki on kedagi, kes see hooaeg tegi load endale ja oskab öelda, kuhu eksami ajal mindi
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 179 korda
Re: Sõidueksam Pärnus
no omal ajal oli Aia tänava ritmik Pärnu maailma kõige keerulisem ülesanne eksamil. A seda ristmikku pole enam olemaski, nii et ignoreeri mu postitust.
Re: Sõidueksam Pärnus
Mul on eksam liiga ammu tehtud, et sellest oleks mõtet praegusel hetkel enam rääkida. Tsikkel on ka juba talvepuhkusel ja sel aastal enam ei sõida.
Põhiline, et igal hetkel tead millise tee peal sõidad, kas 1- või 2-suunalise ja millisele teele suundud ja peab vastavalt sellele teel paiknema. Ringteesid on palju tekkinud, seal mingeid üllatusi ei peaks tekkima, ainult 2-realiste puhul peab jälgima, milliselt rajalt kuhu väljuda võib, kesklinnas (bussijaama juures) on see skeem minu arust selle aasta jooksul korduvalt muutunud (eks ristmik on erinevas ehitusjärgus olnud). Nüüd Saugas ringtee on ka selline, et Hirvela poolt tulles vasakult rajalt saab ringile ja paremalt ainult Tallinna poole, varem oli vaid 1 rada. Selliseid kohti on ka mõningad, kus enamik liiklejaid suunatuld ei näita, aga kuna on peatee suuna muutumise märk, siis peab näitama (näiteks Vana-Pärnu silla juures). Pae tänavalt foori alt Papiniidu silla poole vasakpööret tehes jääb üle tee K-Rauta parkla ja vahel on seal inimesed segaduses, kas peaks sealt väljuvatele liiklejatele teed andma või peaks nemad, kui ise peaks juhtuma sealt parklast välja tulema, siis oma tervise huvides tasub ettevaatlik olla... Kui ise tulla Bauhofi poolt sinna, siis kõige mugavam sealt silla poole välja saada pole. Liiva tänavalt vasakule Suur-Kukesse keeramise võiks ka läbi sõita ja sealt mööda Kanalit Riia mnt-le välja.
Põhiline, et igal hetkel tead millise tee peal sõidad, kas 1- või 2-suunalise ja millisele teele suundud ja peab vastavalt sellele teel paiknema. Ringteesid on palju tekkinud, seal mingeid üllatusi ei peaks tekkima, ainult 2-realiste puhul peab jälgima, milliselt rajalt kuhu väljuda võib, kesklinnas (bussijaama juures) on see skeem minu arust selle aasta jooksul korduvalt muutunud (eks ristmik on erinevas ehitusjärgus olnud). Nüüd Saugas ringtee on ka selline, et Hirvela poolt tulles vasakult rajalt saab ringile ja paremalt ainult Tallinna poole, varem oli vaid 1 rada. Selliseid kohti on ka mõningad, kus enamik liiklejaid suunatuld ei näita, aga kuna on peatee suuna muutumise märk, siis peab näitama (näiteks Vana-Pärnu silla juures). Pae tänavalt foori alt Papiniidu silla poole vasakpööret tehes jääb üle tee K-Rauta parkla ja vahel on seal inimesed segaduses, kas peaks sealt väljuvatele liiklejatele teed andma või peaks nemad, kui ise peaks juhtuma sealt parklast välja tulema, siis oma tervise huvides tasub ettevaatlik olla... Kui ise tulla Bauhofi poolt sinna, siis kõige mugavam sealt silla poole välja saada pole. Liiva tänavalt vasakule Suur-Kukesse keeramise võiks ka läbi sõita ja sealt mööda Kanalit Riia mnt-le välja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.