Õnnetused mootorratastega 2024
Re: Õnnetused mootorratastega 2024
Muarust pani välja keeraja just normaalselt auru alla et vastutulija pidurdama ei peaks, ülitavaline käitumine linnas tiheda liiklusega. Vahel ka annab otsesõitja väljakeerajale märku, et sõida nüüd, mul aega on, sellega peab splittides lihtsalt arvestama. Või siis kui mõistus ei võta, siis mitte splittima. Antud juhul ei võtnud mõistus isegi nii palju, et kui see möödasõit ikka nii hädavajalik oli, siis vaikselt mööda autorivi serva hiilida, mitte keset vastassuunavööndit paarutada.
Ma olen tuhatkindel, et kui väljakeeraja oleks tsikkel olnud ja möödasõitja auto, siis lõõritaks kõik linnud täpselt ristivastupidises suunas, et tsikkel ei teinud midagi valesti ja vat kus mõrvar tuli hooga.
Ma olen tuhatkindel, et kui väljakeeraja oleks tsikkel olnud ja möödasõitja auto, siis lõõritaks kõik linnud täpselt ristivastupidises suunas, et tsikkel ei teinud midagi valesti ja vat kus mõrvar tuli hooga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.