Õpetlikud pildid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 332
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Need pole mitte õpetlikud pildid vaid horror.
Päris tõsised õnnetused ütleks. Süda isegi läks tsipake pahaks, teiste ebaõnne (või kes teab mis neil mõttes oli) vaadates. Paha paha paha.
Kas sellel pildil kus mehe nägu oli kui tulnuka lõust, oli mees veel elus? Kui ei olnud, siis oli äärmiselt ebasobilik sellist pilti surnust teha.

Kas sellel pildil kus mehe nägu oli kui tulnuka lõust, oli mees veel elus? Kui ei olnud, siis oli äärmiselt ebasobilik sellist pilti surnust teha.

Re: Õpetlikud pildid
Pole just väga ilusad pildid. KihUtada võib, aga selleks ettenähtud kohas-- ringrajal. Ma usun, et nendel piltidel olid ikka väga, väga segased ratturid.
51 58 739
Palun vabandust aga see on ikka totaalselt valus värk... Eriti see pilt kus
oli teepealne õnnetus mootorrattaga ja vähemalt 2 hukkunut oli..(no neid võis rohkem ka olla rohkem välja ei lugenud) Oi näha kuidas pea seest tühjaks oli jooksnud
...See kuulub küll ühtede kõige rõvedamate piltide hulka mida ma näinud olen..
oli teepealne õnnetus mootorrattaga ja vähemalt 2 hukkunut oli..(no neid võis rohkem ka olla rohkem välja ei lugenud) Oi näha kuidas pea seest tühjaks oli jooksnud

Aprilia RST 1000 Futura
-
[quote="InterFace"]olen ma ainuke keda sellised pildid üldse ei häiri või siis mingitmoodi sitasti tundma ei pane ?
pigem vaatasin igat pilti suts kauem ja põhjalikumalt et detaile märgata
tavaliselt on ikka naised need kes vainivad "iuuuuuu vastik jubäää mul läks süda pahaks blalblalba"
ära sa märgi
pigem vaatasin igat pilti suts kauem ja põhjalikumalt et detaile märgata

tavaliselt on ikka naised need kes vainivad "iuuuuuu vastik jubäää mul läks süda pahaks blalblalba"
ära sa märgi

Viimati muutis whitepoint, 01 Okt 2005, 18:42, muudetud 1 kord kokku.
Härrad nõrganärvilised ei pea ju pilte vaatama, võiks vähem oma pohmelli eksponeerida ja modeõigusi tsenseerimiseks mitte kasutada.
Pildid ja sündmused olematuks ei muutu ja mingu süda pahaks või mitte, aga need on õpetlikud pildid sellest, mis võib juhtuda. Ja ehk mõtleb mõni inimene nende piltide mõjul ka liikluses kaks korda järele, enne kui midagi potentsiaalselt ohtlikku üritab.
Pildid ja sündmused olematuks ei muutu ja mingu süda pahaks või mitte, aga need on õpetlikud pildid sellest, mis võib juhtuda. Ja ehk mõtleb mõni inimene nende piltide mõjul ka liikluses kaks korda järele, enne kui midagi potentsiaalselt ohtlikku üritab.
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Selge on, et inimesi leidub mitmesuguseid. Kellele ema, kellele tütar. Kui edaspidi panna linkide ja piltide juurde vastav hoiatus, siis vaatama neid ju ei pea. Kellele väga meeldivad, siis peale Rotteni on veel lehekülgi. Ja kes väga tahab ässa mängida, siis võin Teid kokku viia inimesega, kes kogub taolisi fotosi Eestist. Aga kes harjutada tahab, siis iga haigla patoloogiga saate kokku leppida ja lahkamist jälgida. Ise olen seda teinud ja ausalt öeldes vaatan ligimesi nüüd küll pisut teise pilguga.
Õigekirjaoskus massidesse!
jah , tõsi ta on , et veel bikega ei sõida kuid sellegipoolest saab vahest ikka maad puutuda. viimati 3 nädalat tagasi järevana raudteeülesõidul vihmaga ning 2002 suvel sai 2 luud puruks kukutud vasakus käes , kruusa peal läks käest ära.ken100 kirjutas:Sa rolleri mees ja bikega ei sõida ja seega ei tundub asi kauge sulle, kui rolleri juhiga oleks mõni pilt siis sul oleks küll s*** olla.InterFace kirjutas:olen ma ainuke keda sellised pildid üldse ei häiri või siis mingitmoodi sitasti tundma ei pane ?
vähemalt arvan nii.
siiski pole sel vahet millega sa sõidad ,ka rolleriga võib täpselt sama juhtuda kui neljarattaline 100+ kiirusel sisse lendab ...
Pildid ei olnud ju otse nähtaval, oli ainult link. Ja miks inimene ei võiks neid pilte tsiklifoorumist leida, tegemist oli selgelt tsiklipiltidega. Igaüks ei ole osav otsingumootoreid kasutama ja võibolla ei teagi, et selliseid pilte eksisteerib.Primo kirjutas:Njah, asi on nüüd selles, et seda tsenseerimist ma pean kasutama.Iga inimene võib ise neid pilte netist otsida individuaalselt, kui ta tahab õpetlikke pilte, mitte neid avalikku foorumisse toppida.
...
Samahästi ma võin siin õpetlikke seksipoose piltidena demonstreerida.
Seksipoosid ei puutu teemasse, need käivad seksifoorumitesse ja kustutamine siit oleks täiesti õigustatud.
Avalik foorum küll, aga siin võiks vabalt olla üks nurk, kus ka algajad näha saavad, et maailm ei ole roosa ja mannavahune. Või on tõesti biker.ee eesmärk hoida steriilset puhtust? Kõik mis on "halb" peaks olema salajastes privaatfoorumites?