Arvuti/nutitelefoni abi vaja
-
- Koristaja
- Tänanud: 150 korda
- Tänatud: 187 korda
Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja
Tavalised BT kõrvaklapid on ka ok, nagu Mäkk mainis. Kui aga ajad üüber asja taga siis enda kogemusest soovitan turtle beach 600 gen 2.
Või veel kõvem turtle beach 700 ( Vahe on selles et viimane käib ka moblaga kokku. Raha röövimine teadagi. )
On eraldi USB jublakas ja 2,4ghz. Võib vabalt minna rõdule suitsema ja panna ukse kinni. BT kippus selle peale hakkima.
Hind on muidugi soolane aga samas väliselt paremini tehtud kui näiteks Sony WH-CH seeria, mis oli mul kah kunagi. ( Kõrva padjad lagunesid ära ja polnud vahetatavad. )
Kokkuvõtalt- ma vaatasin just meelega arvuti mänguritele mõeldud kõrvaklappe. Et oleks peas mugavad pikemat aega, hea aku ja lihtne ühendus.
Moblaga paaritamises läks viletsalt, Gen 600 ei toeta seda.
Või veel kõvem turtle beach 700 ( Vahe on selles et viimane käib ka moblaga kokku. Raha röövimine teadagi. )
On eraldi USB jublakas ja 2,4ghz. Võib vabalt minna rõdule suitsema ja panna ukse kinni. BT kippus selle peale hakkima.
Hind on muidugi soolane aga samas väliselt paremini tehtud kui näiteks Sony WH-CH seeria, mis oli mul kah kunagi. ( Kõrva padjad lagunesid ära ja polnud vahetatavad. )
Kokkuvõtalt- ma vaatasin just meelega arvuti mänguritele mõeldud kõrvaklappe. Et oleks peas mugavad pikemat aega, hea aku ja lihtne ühendus.
Moblaga paaritamises läks viletsalt, Gen 600 ei toeta seda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.