Rumalad või segased küsimused jms

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 115 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas joel »

Vahel võivad nad ka lihtsalt mingi eksituse tõttu suvalisse pakiautomaati viia. Mul näiteks oli korra juhus, kus Omniva viis Tartusse saadetud paki Viljandi pakiautomaati.
Joel
Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 193 korda

Lugemata postitus Postitas Turist »

Omniva võib igasuguseid huvitavaid asju teha. Oma kogemusest näiteks:
* postkasti adresseeritud saadetis viia teisel tänaval asuva sama majanumbriga postkasti
* kui saadetis postkasti ei mahu, siis ilma proovimata ühendust saada (postkasti kõrval oleval fonolukul korteri numbrit vajutamata, rääkimata telefonile helistamisest) märkida "saadetise väljastamine ebaõnnestus- saaja pole saadaval" ja minema sõita.
* kui saadetis postkasti ei mahu, siis ilma proovimata ühendust saada (postkasti kõrval oleval fonolukul korteri numbrit vajutamata, rääkimata telefonile helistamisest) märkida "saadetis kätte toimetatud", aga tegelikult saadetisega minema sõita.
* Eestisisene saadetis eksleb kusagil mitu nädalat, enne kui kohale jõuab.
:bsmile:

MustVälk
Tänanud: 483 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Turist kirjutas: 20 Nov 2024, 14:29
Omniva võib igasuguseid huvitavaid asju teha. Oma kogemusest näiteks:
* postkasti adresseeritud saadetis viia teisel tänaval asuva sama majanumbriga postkasti
* kui saadetis postkasti ei mahu, siis ilma proovimata ühendust saada (postkasti kõrval oleval fonolukul korteri numbrit vajutamata, rääkimata telefonile helistamisest) märkida "saadetise väljastamine ebaõnnestus- saaja pole saadaval" ja minema sõita.
* kui saadetis postkasti ei mahu, siis ilma proovimata ühendust saada (postkasti kõrval oleval fonolukul korteri numbrit vajutamata, rääkimata telefonile helistamisest) märkida "saadetis kätte toimetatud", aga tegelikult saadetisega minema sõita.
* Eestisisene saadetis eksleb kusagil mitu nädalat, enne kui kohale jõuab.
:bsmile:
Lisaks kui Omniva kiirkulleriga tellitud, siis: Kuller sõidab värava ette ja siis sõidab edasi. Ja kohe tuleb sõnum, et inimene ei olnud kättesaadav! :evil: :evil: Ma reaalselt istun värava juures, et ootan oma tähtsat kiiret saadetist. :wack: Ja siis ma pean ikka sõitma eraldi postkontorisse.

701
Toetajaliige
Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
Tänanud: 152 korda
Tänatud: 91 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 701 »

Omniva on jah eraldi anektoot ja hea näide, et riik ei peaks kõigi asjadega tegelema. Minul suutsid nad USAst suure vaevaga nuiatud paki saatjale tagasi saata, kuna selle ei tuldud järgi nende väitel. Hilisem uurimine selgitas, et nad olid paki saabumise teateid suvalisele aadressile saatnud, mitte pakil märgitud saajale.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
Kasutaja avatar

Krl
Tsikkel: Welcome to the darkside
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 179 korda

Lugemata postitus Postitas Krl »

urmas66 kirjutas: 20 Nov 2024, 10:26
Kas öeldi, et õiges polnud ruumi? Ma selles kahtlen natuke, pole veel ju mingi mega hooaeg.
DPD ütles nii jah.
Ja kui ma kirjutasin neile, et mulle nii küll ei sobi, et viigu siis hiljem see tagasi õigesse automaati, kui seal ruumi tekib, siis keelduti viisakalt edasisest diskussioonist.

Antt1
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

MustVälk kirjutas: 20 Nov 2024, 22:59

Lisaks kui Omniva kiirkulleriga tellitud, siis: Kuller sõidab värava ette ja siis sõidab edasi. Ja kohe tuleb sõnum, et inimene ei olnud kättesaadav!
Hea mees kes tulebki. Omnivalt veel stiilinäide et saadetist ei võetudki postkontorist välja. Saadeti teade et klient ei olnud kättesaadav ja paluti ise postkontorisse järele tulla. Narvas. Kokkuhoitud bensiini abil viidi vast ämm turule või midagi...

MustVälk

Antt1 kirjutas: 21 Nov 2024, 22:44
MustVälk kirjutas: 20 Nov 2024, 22:59

Lisaks kui Omniva kiirkulleriga tellitud, siis: Kuller sõidab värava ette ja siis sõidab edasi. Ja kohe tuleb sõnum, et inimene ei olnud kättesaadav!
Hea mees kes tulebki. Omnivalt veel stiilinäide et saadetist ei võetudki postkontorist välja. Saadeti teade et klient ei olnud kättesaadav ja paluti ise postkontorisse järele tulla. Narvas. Kokkuhoitud bensiini abil viidi vast ämm turule või midagi...
Sinna juurde saab lisada, et olen saanud kordus teate ja esimese teate sama kuupäevaga! :D
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 68 korda
Tänatud: 357 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Millalgi Omniva tegigi sellist trikki, et ainult korduvteated jõudsid kohale, millega oli siis kibekiire pakile vaja järgi minna. See oli siis, kui pakiautomaadid alles moodi hakkasid minema ja Hiinast tellitud pakke veel automaati ei pandud.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

Hiid
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Ma läksin ka paar aastat tagasi Nõmme Omnivasse paki järele. Tädi nähvas mulle et ma ei saa praegu teenindada, näete ju et ma võtan kaupa vastu. Et ta saab mind umbes 45 min. pärast teenindada. Kaubik oli tõepoolest ees ja autojuht andis pakke uksest sisse. Ma olen suht rahulik inimene ja sain aru, et kurat ma olen ju klient, kes neile palka maksab. Ja ei läinud ära, ütlesin et ootan.... 5 min pärast sain oma paki siiski tädi nägude saatel kätte.
Aga see on ehk ekstreemne näide, seal on ka väga toredaid inimesi letis olnud.
Biker.ee. Mootorratturite kohkumispaik.

MustVälk

Hiid kirjutas: 22 Nov 2024, 09:11
Ma läksin ka paar aastat tagasi Nõmme Omnivasse paki järele. Tädi nähvas mulle et ma ei saa praegu teenindada, näete ju et ma võtan kaupa vastu. Et ta saab mind umbes 45 min. pärast teenindada. Kaubik oli tõepoolest ees ja autojuht andis pakke uksest sisse. Ma olen suht rahulik inimene ja sain aru, et kurat ma olen ju klient, kes neile palka maksab. Ja ei läinud ära, ütlesin et ootan.... 5 min pärast sain oma paki siiski tädi nägude saatel kätte.
Ma olen samasugune kui juba mul pool miljonit ülesannet ja ülemus tuleb ütleb, kuule kas viitsid kiire asja ära teha. :D
Mõista ja andestada. :)

Ps. Ma olen läinud abielu tunnistusega järgi. See ei pädenud nende jaoks. Oli vaja allkirjaga volitust. :D
Riiklik dokument ei ole kindlam kui lihtkirjalik paber suvalise käekirjaga. :D

701
Toetajaliige
Kontakt:

Jah aga abikaasa võib tellida midagi sinu eest salaja, mis iganes see ei ole. Kui sa selle suvalise paberi ise oled kirjutanud ja pahandus tuleb, siis see on dokumentide võltsimine ja on kriminaalkuritegu. A mul on jälle vastupidi olnud. Annan ID kaard, tädi vaatab arvutist ja ütleb, et siin on veel üks pakk sama perekonnanimega. Ma ütlen, et jah, see on minu proua. Tädi küsib selle peale, et kas võtad tema paki kah kaasa. Ikka võtan, kui antakse.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1089 korda
Tänatud: 1096 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ma olen samamoodi Omniva automaadi ees seisnud, tädi täitis automaati ja mina seisin ja ootasin kuni ta oma asjadega ühele poole saab. Kuni ta mind märkas ja pisut närviliselt küsis, "Mida teie tahate?", ma ei hakanud talle ütlema, et ma ei taha midagi vaid vastasin, et "Soovin pakki välja võtta." ja "Mis te arvate, kaua teil läheb?". Tema arvas, et "kui te ilusti palute siis ma võib-olla anna teile võimaluse pakk vahepeal välja võtta aga ma ei pea seda tegema". Sellega olid jõuvahekorrad paika pandud. Kui aus olla siis ma ei tahtnud "ilusti paluda". Proovisin mõttes korra ette kujutada end ütlemas: "Palun, kas te olete nii kena ja lubate mul oma paki välja võtta.", tundus naeruväärne. Ja kuna minu kehakeel ilmselt ütles seda sama siis ta kinnitas veelkord, et "ma ei pea seda tegema, kui te ei usu siis võite mu ülemusega rääkida". Mul puudus igasugune soov ta ülemusega rääkida, sest mis siin ikka arutada on. Ma võin ju õhtul töölt tulles ka paki võtta. Aga ta ulatas mulle ikkagi telefoni ja ma siis sain ülemuse käest teada täpselt seda sama, et "teenindaja teeb oma tööd ja ta ei pea laskma teil automaadist pakki kätte saada aga kui te ilusti palute siis ta võib teile vastu tulla". No mis ma oskan sellise jama peale öelda, ju neil on kusagil juhend, et kunde peab sel hetkel ekstra alandlik olema ja tavaviisakus pole piisav.

Ja, et teemasse ka läheks siis ka rumalavõitu küsimus: Mis teie arvate, kas ma oleksin pidanud paluma või mitte?
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

701
Toetajaliige
Kontakt:

Umbes sama oli mul Smartiga. Selle vahega, et palumise varijanti välja ei pakutud. Teatati lihtsalt, et tal läheb pool tundi, oodaku ma või tulgu hiljem tagasi. Aga ega minu meelest suht koht selge kah, et kui tüübil on neid pakke sinna masinasse toppida mitu kärutäit, siis iga natukese aja tagant kellegagi "viisakat" mängida pole aega ega tahtmist.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1089 korda
Tänatud: 1096 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

701 kirjutas: 25 Nov 2024, 15:10
Aga ega minu meelest suht koht selge kah, et kui tüübil on neid pakke sinna masinasse toppida mitu kärutäit, siis iga natukese aja tagant kellegagi "viisakat" mängida pole aega ega tahtmist.
Mul pole ühtegi kobinat selles küsimuses. Inimene teeb tööd, las ta siis teeb lõpuni. Minu paki kättesaamisest ei sõltu ei maailma ega minu enese saatus. Saad vastu tulla, tore, ei saa, pole ka midagi katki. Minu juhtumi puhul oleks saanud ilmselt pool Keila linna selle aja jooksul oma pakid automaadist välja võtta, kui ta seal etendust, mida keegi tellinud polnud, korraldas.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 180 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Vint »

Saaks vist kultuurišoki, kui koliks tagasi, üle lombi. :roll:

MustVälk

Macintosh kirjutas: 25 Nov 2024, 14:09
Ma olen samamoodi Omniva automaadi ees seisnud, tädi täitis automaati ja mina seisin ja ootasin kuni ta oma asjadega ühele poole saab. Kuni ta mind märkas ja pisut närviliselt küsis, "Mida teie tahate?", ma ei hakanud talle ütlema, et ma ei taha midagi vaid vastasin, et "Soovin pakki välja võtta." ja "Mis te arvate, kaua teil läheb?". Tema arvas, et "kui te ilusti palute siis ma võib-olla anna teile võimaluse pakk vahepeal välja võtta aga ma ei pea seda tegema". Sellega olid jõuvahekorrad paika pandud. Kui aus olla siis ma ei tahtnud "ilusti paluda". Proovisin mõttes korra ette kujutada end ütlemas: "Palun, kas te olete nii kena ja lubate mul oma paki välja võtta.", tundus naeruväärne. Ja kuna minu kehakeel ilmselt ütles seda sama siis ta kinnitas veelkord, et "ma ei pea seda tegema, kui te ei usu siis võite mu ülemusega rääkida". Mul puudus igasugune soov ta ülemusega rääkida, sest mis siin ikka arutada on. Ma võin ju õhtul töölt tulles ka paki võtta. Aga ta ulatas mulle ikkagi telefoni ja ma siis sain ülemuse käest teada täpselt seda sama, et "teenindaja teeb oma tööd ja ta ei pea laskma teil automaadist pakki kätte saada aga kui te ilusti palute siis ta võib teile vastu tulla". No mis ma oskan sellise jama peale öelda, ju neil on kusagil juhend, et kunde peab sel hetkel ekstra alandlik olema ja tavaviisakus pole piisav.

Ja, et teemasse ka läheks siis ka rumalavõitu küsimus: Mis teie arvate, kas ma oleksin pidanud paluma või mitte?
Eks paljudel on närvid läbi ja ei kannata seda üldse, et keegi kõrval vaatab. :wink:
Ma olen sellistele kohe öelnud, et palun rääkige siis viisakalt. Ma ei ole hiromant ja saan täiesti aru, et teil vaja tööd teha!

Ps. Ma olen Smartiga rahul. Lähen rõõmsalt kuti juurde ja küsin, et palun öelge kaua veel läheb. :) Mõnikord kutt ütleb viisakalt ise enne kui jõuan küsida. :)
Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Teema nagu tellitud tänaseks.Hakkasin just tsikkliga töö juurde sõitma et selleks aastaks lõpupesu teha ja talvituma viia kui sain Aeromotost paki teate.Sõitsin sinna ja seal tädi asjatas laiali jagada kappidesse.Nähes aga minu lähenemist vajutas oma puldi peal nuppu ja sain koodi sisse taguda.Pärast mässas ise edasi.Võib-olla tsikkliriided aitasid kaasa.Tere-Aitäh ja Headaega.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Ei tea kas onudel on parem tuju või milles asi :D aga mind on vähemalt kahel varahommikul Omniva pakiautomaadi juures "vahele" lastud, ilma palumise vmi. lisategevuseta 8) .

terv
Kris.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”