Opeli esitulede süsteem nässus
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Opeli esitulede süsteem nässus
Rein, sul ikka ei vea. Kasutatud auto ost eraisikult on väga loterii. Tasub teha see väike kulutus ja lasta konkreetse margi ja mudeli asjatundjal ENNE üle vaadata. Arvuti külge ja diagnostika, igasugu lekked, värvi paksus jne jne. Igal autol oma nõrgad kohad.
Samamoodi loterii on kasutatud varuosade ost. Kogu see tulede teema on tänapäeval väga keeruliseks ja kalliks läinud. Kurvituled minu arvates ei ole väga oluline lisa. Samas kaugtule assistent (auto ise vahetab sujuvalt lähi- ja kaugtule vahel) on väga mugav asi pimedas. Kui hästi see Opelil töötab, ma ei tea. Opeli kasutajatel vist ei ole oma kogukonda Eestis? Kõige rohkem Opeli-infot leidsin kiire otsinguga siit
https://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?fgid=3
Ülalpool mainiti rrr.lt See on turuplats, vahendavad infot ja küsivad vahendustasu. Nasgu osta.ee ilma kauplemiseta. Vajalik teenus aga müüjad on seinast seina. Ma olen sealt korra ostnud, ei läinud hästi. Esituld oli vaja. Leidsin õige koodiga asja, müüjaks Inkara OÜ (Eesti firma). Komplektne tuli, väidetavalt mitu aastat uuem kui mu oma auto. Pealtnäha väga korralik, kõik töötas nagu vaja ... aga vaid kuu aega umbes
. Siis hakkas veateateid tulema. Panin tegelt kohe imeks, et tule sees oli paar rohuliblet. Tagantjärele - oleks pidanud kohe survetesti tegema. Hiljem selgus, et klaas eest ära käinud ja pole hermeetiliselt tagasi pandud. Vihma pidas aga survekaga pestes läks niiskus sisse. Kuivatasin puhuriga seest ära. Järgmine pesu - jälle kuivatasin. Kui juba veateateid hakkas tulema, siis otsisin kogemusega inimese. Võttis tule maha, ütles kohe, et seda on näpitud, tehas nii ei tee. Kuivatas ära, liimis kokku, kõiki funktsioone tööle ei saanud. Inkara vastas, et ma olen ise süüdi. Oleks pidanud kohe niiskusest teatama (mina teatasin ainult rohulibledest) Tema tulede hermeetilisust ei kontrolli ja rrr.lt seatud tagastamise aeg - 14 päeva - ka ammu möödas.
Moraal - kasutatud asjad (ERITI TULED, nende juhtplokid, omavaheline sobivus ja sinu autoga sobivus) kontrolli KOHE üle või lase asjatundjal teha. Hiljem on hilja, müüja vastutust ei võta. Jõudu!
Samamoodi loterii on kasutatud varuosade ost. Kogu see tulede teema on tänapäeval väga keeruliseks ja kalliks läinud. Kurvituled minu arvates ei ole väga oluline lisa. Samas kaugtule assistent (auto ise vahetab sujuvalt lähi- ja kaugtule vahel) on väga mugav asi pimedas. Kui hästi see Opelil töötab, ma ei tea. Opeli kasutajatel vist ei ole oma kogukonda Eestis? Kõige rohkem Opeli-infot leidsin kiire otsinguga siit
https://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?fgid=3
Ülalpool mainiti rrr.lt See on turuplats, vahendavad infot ja küsivad vahendustasu. Nasgu osta.ee ilma kauplemiseta. Vajalik teenus aga müüjad on seinast seina. Ma olen sealt korra ostnud, ei läinud hästi. Esituld oli vaja. Leidsin õige koodiga asja, müüjaks Inkara OÜ (Eesti firma). Komplektne tuli, väidetavalt mitu aastat uuem kui mu oma auto. Pealtnäha väga korralik, kõik töötas nagu vaja ... aga vaid kuu aega umbes
Moraal - kasutatud asjad (ERITI TULED, nende juhtplokid, omavaheline sobivus ja sinu autoga sobivus) kontrolli KOHE üle või lase asjatundjal teha. Hiljem on hilja, müüja vastutust ei võta. Jõudu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.