Opeli esitulede süsteem nässus

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: Opeli esitulede süsteem nässus

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere Ain!
Mõtlen Sinuga kaasa ja arutlen teemas nii, et: see Opel,i raisk kasutab siis mitut tulede lahendust, üks on suht tavalised led tuled, ilma igasuguste "smart" lahendusteta ja need on saadaval, loe "pea kõik kohad täis...lammutused jne...ning palju soodsamad kui bi-xenonid". Jama on selles, et need nö "tava tuled" ei istu juba kinnituste tõttu minu autole ja minu masina "aju" ei võta neid ka omaks ning mulle on jälle lisa kulu, osta need tavalisemad tuled, lasta ümber progeda jne...ning kuna olen teinud juba üsna suuri kulutusi nende bi-xenonide jaoks, pole mul mõtekas nö asja tagasi keerata. Ma poleks eales uskunud, et üks Opel võib olla nii kallite lahendustega ja minu viga, et ennem ei veendunud-otsinud foorumitest kirjeldusi jne...sest antud auto on see nn..."max lisasid täis" pill.
Auto väärtus: on juba ammu nö "lõhki"....ei tee saladust, et ostsin selle 4000eur täpselt...ja sisse olen pannud juba 1800eur ning seda raha ma enam tagasi ei saa kui müüa plaanin ja nii pätt ma pole, et katkist autot varjatud vigadega müüksin. Seega pole mul isegi mõtet seda müüa, vaid tuleb korda teha ja sõita. Ja tegelikult sõita on mugav, st auto on suht öko, 4x4...D-aut, 143kw...
Masinal tehtud tööd: Hõbenooles aut-kk hooldus, st õli ja filtri vahetus ja arvutiga sünkroonimine(asi läks palju sujuvamaks, paremaks), veermiku remont, pidurite rem, mootori rihma kmpl vahetus+maaotori õli ja kõik filtrid, taga difrri õli vahetus, tulede remont, defa mootori el-soojenduse panek, aku ja eelsüüte küünalde test, tagasilla kõrguse regulaator uus, 3d sillastend...jne-jne...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”