Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
-
- Tsikkel: Softail
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
Mis sa “ainsa tõsise söögikorra” all silmas pead? Tavaline hispaanlane sööb 3x päevas ja seda väljas mitte kodus. Ma tean igal pool mujal lugematult rohkem inimesi kes ei söö nt lõunat yldse või hommikust yldse - siin söövad kõik 3x päevas ja sai on asendamatu asi elus. Seda aetakse näost sisse tonnide kaupa iga söögikorraga. Ma pole siin turist, ma käin kohalikega läbi, näen nende kodust elu ja harjumusi jne. Kliima on paratamatult suur faktor - kui päike paistab siis on kell 7 hommikul talvel rannapromenaadid “tervisesportlastest” ummikus, need samad kes kell 11 esimese õlle või veini kuskil terassil joovad.
Mul veits on nagu kogemust elust mujal - 25 aastat juba mujal elanud kui Eestis - enne Hispaaniat oli Prantsusmaa, kus toidukultuur on mõneti sarnane, aga põhja Prantsusmaa on kaugel mingist trennihullusest või dieedi pidamisest. Sama moodi on restorani mineku aeg 21-22 vahel mitte kell 17 et peale kella
18 ei ole enam tervislik syya.
Aga mis ma oskan öelda - stressitase on küll suht nullis kui 330 päeva aastas päike paistab - see on pigem see yks suur faktor - miks inimesed näevad paremad ja tervemad välja
Mul veits on nagu kogemust elust mujal - 25 aastat juba mujal elanud kui Eestis - enne Hispaaniat oli Prantsusmaa, kus toidukultuur on mõneti sarnane, aga põhja Prantsusmaa on kaugel mingist trennihullusest või dieedi pidamisest. Sama moodi on restorani mineku aeg 21-22 vahel mitte kell 17 et peale kella
18 ei ole enam tervislik syya.
Aga mis ma oskan öelda - stressitase on küll suht nullis kui 330 päeva aastas päike paistab - see on pigem see yks suur faktor - miks inimesed näevad paremad ja tervemad välja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.