Kiiruskaamerad AD 2025
-
- Tänanud: 587 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Kiiruskaamerad AD 2025
Palju õnne, et suutsid kontekstist välja võtta. Ma kirjutasin, et RETOORILINE KÜSIMUS.Piipz kirjutas: ↑19 Juun 2025, 13:44Kuidas see absurdne pole, kui kaamerad on üksteisest paarisaja meetri kaugusel? Ja see mõrvaga võrdlus on täisdemagoogia.
Sama hästi oleks võinud mu kiirust erineva nurga all mõõta mitu politseiekipaazhi ja teha mulle korraga trahv. See oleks ikka veel "seadus on seadus" vä?
Ma saan aru, kui on üks kaamera ühes ja teine teises linnas, et siis on mitu erinevat rikkumist. Minu jaoks ei ole kiiruspiirangud ebanormaalsed, vabalt vastutan enda tegude eest. Kuid mingi piir peaks trahvidel olema.
Ja kui see jamps oleks olnud minu puhul nii mustvalge, siis poleks ma saanud oma teist trahvi tühistada.
Politsei otsus: "Leian, et esinevad tõendid õigusvastasust välistava asjaolu ilmnemise kohta, mistõttu kuulub
trahviteade tühistamisele."
Minu jaoks ka ajuvaba, et kaamerad nii ligidal üksteisele.

Ajuvaba on ka statsionaarsete kaamerate kasutamine. Ma õpin selgeks ja selles kohas ei kihuta lihtsalt.

Veelgi tobedam on, et inimesed saavad statsionaarse kaamera poolt trahvi.

Nagu mida te jälgite teel, et seda ühte lihtsat asja ei märka? Ärge vastake minule vaid vastake iseendale.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.