KTM rattalaagri eemaldamine
Re: KTM rattalaagri eemaldamine
Üks veidi vähemvägivaldne meetod on laager ära lammutada - separaator lahti nokkida, kuulid ühte serva ja sisemine võru tuleb sedasi teisest servast välja. Võimalik, et asi laguneb juba protsessi käigus piisavalt, et see vahetoru liikuma hakkaks.
A ma muidugi pole Duke eripäradega kursis, kas seal välimine võru "paistab" seestpoolt vaadates piisavalt, et omakorda saaks selle välja koputada, endurokal muarust paistis. Ma mingil rattal igatahes tegin selle triki, et vajutasin uued laagrid sisse, ajasin rahulolevalt selja sirgu ning käed puusa ja seejärel jäin suu ammuli laual lebavat vahetoru vaatama
Kuna uut laagrit ei tahtnud keskmisest võrust välja lüüa, siis kuidagi toksisin mikromeeterhaaval välimisest selle välja tagasi...
A ma muidugi pole Duke eripäradega kursis, kas seal välimine võru "paistab" seestpoolt vaadates piisavalt, et omakorda saaks selle välja koputada, endurokal muarust paistis. Ma mingil rattal igatahes tegin selle triki, et vajutasin uued laagrid sisse, ajasin rahulolevalt selja sirgu ning käed puusa ja seejärel jäin suu ammuli laual lebavat vahetoru vaatama

Viimati muutis Jesper, 09 Juul 2025, 21:54, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.