Kiiruskaamerad AD 2025

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Kiiruskaamerad AD 2025

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Jesper kirjutas: 16 Juul 2025, 22:17
Okei, kaamerad on ülekohus, aga palun seletage mulle ära, mismoodi peaks sellist asja karistama, kui midagi pildistada ega filmida ei tohi ning politsei peab alati nähtaval olema: https://www.delfi.ee/artikkel/120391054 ... paberitega

See tsurkistaanlaste ralli käib siin pmst iga paari-kolme päeva tagant, ilmselt on neil kuskil lähedal pesa, kus hängitakse ja aeg-ajalt kiiruskatsele minnakse. Ja seda juba aastaid 7-8 vähemalt, ja aastaringi. Raha djuudidel ilmselt ka natuke on, ma küll neid tänapäeva automudeleid ja aastaid väga ei tea, aga no 2000ndatest pole stardirivis küll midagi ja tehaseseades pole ka midagi, niiet ilmselgelt mingid ehku peale karistused tühistatakse advokaatide kaasabil naksti ära.

Te lihtsalt halate iseenda vaatenurgast, aga ei kujuta ette, mis krdi inimkõnts siin riigis elamisõigust omab ja igapäevaselt ringi liikleb.
Ma elan natuke linnast väljas(20km) ja need kes meie kandis süüdimatult paarutavad on siiski 98% ulatuses täiesti kohalikud maakeelt kõnelevad ohmud. Kui Tallinnas on politseid ikka vahel näha ka, siis meile eksib isegi see nö piirkonnapolitseinik ära ainult väljakutse peale. Me keegi ei tea oma piirkonnapolitseinikut ja tema ei tea kedagi meist. Patrulli olen kohanud läbi sõitmas aastas korra kaks. Kindlasti oleks abiks mingigi tehniline lahendus ja see pole ainult meie probleem, see on üle riigi nii.
Ja nagu ikka vajadus selliste asjade tegemiseks on seotud meie endi käitumisega, sest nii kui rooli istutakse,siis ollakse ikka väga tihti läbinud ümbersünni. Ehk lööb välja ISE LOOM.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”