K: Voge 300 Rally

Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 2 korda

Re: K: Voge 300 Rally

Postitus Postitas Tafka »

Natukene hilja vaatan jälle seda teemat, aga ostsime kevadel koos sõbraga Voge 300 Rallyd mõlemad endale Depoost.
Väga palju pole sõitma jõudnud aga mul hetkel 853km ees ja otseselt midagi halba pole öelda.
Kui natukene netis eelnevalt uurida asju, siis ei tohiks üllatusi tulla. Ise näiteks määrisin lingi laagrid kohe alguses üle, sest no seal oli tõesti näpuotsaga määret. Lenksu laagrid soovitatakse ka üle määrida aga seda pole viitsinud teha veel. Aga eks see määrde vähesus on tegelikult paljude rataste "probleem" tänapäeval.
Üks bensupaagi polt oli puudu ja jalaraudade kaks polti vajas pingutamist. Aga noh see info on jälle netis olemas, et mõni polt võib kehvemalt kinni olla.
Originaal ülekanne on metsa teekeste jaoks ideaalne minuarust aga maanteele mõeldes, siis võiks tagumise ketiratta ära vahetada mingi hetk. Kui enne ostu teed endale selgeks, et tegu pole maanteeraketiga vaid paras TET rajakesi sõita jne, siis jällegi ei tohiks üllatust/pettumust tekkida. Mitte, et ta maanteel hakkama ei saaks....90-95 on ok originaal ülekandega
Kütusekulu mul hetkel olnud 4-4,2l/100km.
Varuosade osas....jah, võibolla on Ranel-il õigus, et ei saa nii lihtsalt kui Hondale AGA....Aliexpress ja ma arvan, et hetkel ka Depoo, suudab tarnida kõik vajalikud varusosad. Piduriklotsid ja ketirattad sobivad ka teiste mudelite omad....jah tõsi, selleks peab natukene googeldama, et leida õiged koodid. Mõne jaoks ehk jah natukene tüütu, et kohe kataloogist ei leia õiget numbrit.
Jah, kindlasti on sellel mudelil mingeid tüüpvigasid ja nõrkasid kohtasi aga samas hind on ka ikka üpris hea.
Eelpool mainiti CFMOTO 450MT-d....ma ise korra vaatasin ka seda aga ikkagi miskine 40kg raskem. Voge 300 koos kütusega kuskil 160kg ja 450MT 200kg kui mälu ei peta. Voge istub väiksematele teedele paremini, MT on kindlasti suurematel teedel parem. Aga jällegi....2K kallim.
Kas ma hetkel valiks Voge 300 Rally uuesti....võibolla isegi mitte. Nüüd sügisel peaks jõudma Rieju 307 Aventura turule ja hind on sama mis Voge-l( https://www.motokaubad.ee/enduro-superm ... y-307.html ). Sama mootor mis Voge 300-l (Loncin) aga tsipakene võimsust juurde krutitud. Teoorias peaks olema ka parem vedrustus ("regullitav") ja suurem paak + uhkem spido/ekraan. Eks kui turule jõuab siis kuuleb/näeb mis ta tegelikult endast kujutab....paberil on ahvatlevam kui Voge!
Voge 300 Rally / IBA #33754
// Endised: Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; GasGas FSE450 ; Sherco SEF-R 300

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”