Vibratsioon esirattas. Rehvist?
Re: Vibratsioon esirattas. Rehvist?
Kusjuures on olnud seda, et rehv on ise praak ja mitte miski ei aita peale uue rehvi panemise. Kuigi raskuse järgi näitab, et on balansis. Et saaksid rahu, siis lase panna kuskil mõni üleliigne kasutatud rehv (neid ikka leidub poodidel maja taga virnas) ilusti tasakaalustatuna peale. Näed kohe ära, kas ja mis erinevus on.
Mul oli korra üks rehv küll tutikas, aga kuidagi midagi valesti toodetud, nii et raskusi läks veljele... noh ei hakka gramme ennustama, aga ikka tunduvalt rohkem kui mu silmad näinud on. Pood ütles ka, et väga imelik. Teiste rehvidega seda vaja pold samal veljel. Bike oli see toona. Ent mitte mingit vibratsiooni ei tekkinud ja sõitsin rehvi ilusti nullist lõpuni probleemitult. Lihtsalt infoks, et igasugu anomaaliaid on ja kuidas mõjuvad, ei tea. Vahel veab, vahel mitte.
Mul oli korra üks rehv küll tutikas, aga kuidagi midagi valesti toodetud, nii et raskusi läks veljele... noh ei hakka gramme ennustama, aga ikka tunduvalt rohkem kui mu silmad näinud on. Pood ütles ka, et väga imelik. Teiste rehvidega seda vaja pold samal veljel. Bike oli see toona. Ent mitte mingit vibratsiooni ei tekkinud ja sõitsin rehvi ilusti nullist lõpuni probleemitult. Lihtsalt infoks, et igasugu anomaaliaid on ja kuidas mõjuvad, ei tea. Vahel veab, vahel mitte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.