Vibratsioon esirattas. Rehvist?

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 71 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Vibratsioon esirattas. Rehvist?

Lugemata postitus Postitas ranel »

Jesper kirjutas: 04 Sept 2025, 16:51
Nagu ma aru saan, siis jutt on mingitest teistest Alpist/Africa Twinist, mitte neist su enda allkirjas olevas blogis figureerivatest, mida igas Euroopa nurgas remontimas käiakse :mrgreen:
Sinu kahjuõnneks olen ma neil kõigil korra laagrid ära vahetanud (3 eri masinat) ja rohkem rattalaagri vahetust pole vajanud. Kahel rattal julgelt 5 kohalised numbrid peale vahetust ning raskete koormatega sõitnud. Ühel mingi 7000km kõige odavama laagriga tööriistamarketist ja seni küll märku ei anna vahetamise vajaduse osas. Väidetavalt sama ratas olevat 200k km sõitnud enne rattalaagri vahetuse vajaduseta. 100k km on sellest 100% kinnitatud info. Kõik need rattad on saanud asfalti, kruusa, muda ja liiva.

Kuna masinad on pm samad, siis tekitabki hämmingut, et mida või kus sõidad, et räägid tuhandetest kilomeetritest.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”