Yamaha YZ250F - Kontroll

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vasta

Teema algataja
tauvit

Yamaha YZ250F - Kontroll

Postitus Postitas tauvit »

Hei!

Tean, et on võimalik kõike googeldada ja lugeda, kuid küsiks ikka üle.
Nimelt sai soetatud hiljuti YZ250F ja lugu selline, et eelmise omaniku sõnul on kolb vahetatud ~40h tagasi ja eelnevalt sellele klapiregull, nukakett, amordi hooldus, kõik laagrid ja sidur. Nüüd aga kas see ka tõsi on seda ma ei tea, sõidab hästi, üleliigseid helisid ei ole ja kõik on fine.

Kui ma nüüd selline pühapäeva sõitja olen rohkem siis millal oleks mul tark see asi ette võtta ja mis see maksumus jääb kui viia kuhugi töökotta (kas on mingeid soovitusi töökodade kohta?), endal selle mootorratta remondi kohapealt pigem kaks kätt ja kõik sõrmed põidlad.
Mis oleks tark esimese asjana üldse ette võtta kui väga pähe ei anna nagu muidu antakse ja mis need hooldusvälbad sellisel kujul on?
Kasutaja avatar

vpu
Tsikkel: R1250GSA, AJP PR7, Varg EX
Tänanud: 24 korda
Tänatud: 22 korda

Re: Yamaha YZ250F - Kontroll

Postitus Postitas vpu »

Algimoto, kui oled Tallinna lähedal. Vaatab üle ja annab nõu.
Minsk 125 - Honda CB125 - Yamaha XJ6 - BMW RT75 - BMW R1100SS - Suzuki Intruder 1800 - Yamaha FJR1300 - 2x BMW K1600GT, Honda CRF250L, Husq Te250i, hetkel R1250GSA/AJP PR7/Varg EX

Teema algataja
tauvit

Re: Yamaha YZ250F - Kontroll

Postitus Postitas tauvit »

Unus mainida asun Pärnus. Aga kui satun sinna kanti siis jätan meelde
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”