Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012

Kasutaja avatar

zombi
Tsikkel: Honda VT600 Shadow
Tänanud: 111 korda
Tänatud: 78 korda

Re: Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012

Lugemata postitus Postitas zombi »

Hundiratas kirjutas: 30 Sept 2025, 13:16
zombi kirjutas: 30 Sept 2025, 09:44
No kiiruse suhtes oponeerin: 110-120 km/h pole mingit probleemi siristada antud isendiga. 120 pealt kiirendab veel lenksust minema, möödasõidul olen 150 kätte saand - rohkemaks puudus vajadus. Rehvid korras, 100'ga lompe õnnistatud küll.
Lihtsalt, ise juba vanem, ohutunnetus kipub vist suurem olema :-|||
Kuigi pisike, aga siiski kah Honda :wink:
A propos, tühimass 209kg, seega ei ole kah just kõige kergem masin, raskuskese kah meeldivalt madalal.
Vaadates netist pilte siis ega sellega vihmas vist väga mugav ikka ei ole, puudu ju esiklaas, või mis? Aga mis siin salata, ka mul väike chopperi isu on ning VT600 tundus selliseks rahulikuks kulgemiseks asjalik pill. No ja muidugi tahaks endurot ja naked-bike ja tavalist bike tüüpi ratast samuti.
Noh, kuna mul suur osakaal linnasõitudel, (tööle-koju) ja ma ei ole just hiiglane, siis mulle paras aparaat, mis ka maanteel üldiselt hätta ei jää ega jäta. Ja noh, mis siin salata, ei ole ma ka hiiglane. Miski esiklaas on installeeritud, rindkere otsese tuule käest pääsenud. Vigadest vaid ehk ainult väike paak - 9l, samas annab see hea vabanduse nii iga 100-150 kildi tagant tankimis-, suitsu-, sirutuspaus teha. Kuna, olgem ausad, miski 300-kildine tripp isegi koos lühipausidega kipub pisut tappev olema. Katseliselt tõestatud.
Kavrossist Hondani. Vahepeal ka Hiina needust.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”