Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012

Kasutaja avatar

vpu
Tsikkel: R1250GSA, AJP PR7, Varg EX
Tänanud: 26 korda
Tänatud: 22 korda

Re: Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012

Lugemata postitus Postitas vpu »

Kuradi kätesoojendused ma ütlen küll, see 30% ei aita nagu mitte kui midagi. Sama hästi võiks käed taskus sõita. Kuremaal on seitsmel plaanis hoopis sooja teed minna jooma, leian siiski sõidukaaslase ja edasi juba kurvilise poole.
Uute käepidemesoojenduste asemel soovitan kaaluda soojendusega kindaid, kui meeldib ka jahedal ajal sõita. Sõitsin eile (+5c) maanteel soojendusega kinnastega ning ka 110-alas käed ühtlaselt soojad (isegi kõige madalama tasemega). Täna oli soojem ning sõitsin soojade tavakinnastega ning lenksusoojendusega - peopesad on kohati liiga kuumad, samas käed väljast külmetavad. Nende plussiks veel see, kui vahetad ratta soojenduseta ratta vastu, siis käed endiselt soojad.
Keha kaitseks kasutan ise ühest vanast Evolution sõidujope sisemist alumiiniumiga kombineeritud kihti, see hoiab keha uskumatult hästi soojas. Kokkuvõttes olen viimastel aastatel maanteevarustuse suhteliselt külmakindlaks saanud ning veidi üle nulli sõites võib ka pikemaid ringe lubada, ilma, et pärast külmakahjustusi peaks kartma.

Muidugi see musta jääga sõitmise jutt suverehviga näitab ülimat meisterlikkust ratta valdamisel, oma oskuste juures ma sellist riski ei julgeks võtta ja veereks tõenäoliselt tee servas killustiku puru peal. Mägedes olen olude sunnil lörtsi sees sõitnud, kui piduriga katsetades oli pidamine ikka õnneks olemas olnud. Paar aastat tagasi, kui alustasin metsas sõitmist nupurehviga, siis ootamatult jäätunud lompidele sattudes sai ikka mitu käntsa maha pandud. Nüüd alati talvel libedaga naelad all, mis on ülimalt abiks ka märgade puuroigaste peal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”