Izh planeta 2 vs Minsk 125
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 423 korda
Re: Izh planeta 2 vs Minsk 125
Töökoda on tore asi, aga kas sa soetad selle riista remontimiseks või sõitmiseks? Kui poldid/ mutrid meeldivad, siis miks mitte - motohobi seegi 
EDIT: Mul isiklikult pole vene ratastega mitte mingit kogemust (punnvõrr välja arvatud), aga ma ei kahetse mitte midagi ja jään ilmselt elu lõpuni klaveritootja ratastega sõitma
Selles mõttes, et omanud ei ole. Sõitnud naabripoisi IŽ-i rondiga olen, Kavrovetsiga (jänestega) samuti ja ka selle 2-e käigulise mopiga (millel käik tavaliselt sees ei püsinud). Ja mingi Muravei laadse tootega sai samuti sõidetud natuke. Hea et selle pisikuga ei nakatunud

EDIT: Mul isiklikult pole vene ratastega mitte mingit kogemust (punnvõrr välja arvatud), aga ma ei kahetse mitte midagi ja jään ilmselt elu lõpuni klaveritootja ratastega sõitma

Selles mõttes, et omanud ei ole. Sõitnud naabripoisi IŽ-i rondiga olen, Kavrovetsiga (jänestega) samuti ja ka selle 2-e käigulise mopiga (millel käik tavaliselt sees ei püsinud). Ja mingi Muravei laadse tootega sai samuti sõidetud natuke. Hea et selle pisikuga ei nakatunud

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.