Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012

Kasutaja avatar

Teema algataja
Hundiratas
Tsikkel: Deauville 700
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 11 korda

Re: Hundiratta Honda "Hondoora" Deauville NT700VA 2012

Postitus Postitas Hundiratas »

Ühesõnaga, kui kellelgi veel midagi hingel on ja soovib lunastust, siis siit saab andestust. Deauville puhul on siiski tegemist preesti rattaga, kellel vasakul õlal saatan ja paremal ingel. Armulaual koduvein ja kringel.

Homme jälle Piibe, aga võib-olla valin midagi muud, kes teab, kes seda teemat juba jälgib... Liikvele lähen tegelikult nagunii paar tundi enne vahetust, seega võib-olla vahet polegi. Lubab sooja lõunatuult ja vihma, nagu forellid hapnikulaksus, kolmandalt neljandale käigukast raksub, õhtul jommis peaga teen vast ka miski ülevaate kuidas ratas hakkama sai, või siis hoopis trellid ja kuivanud leib. Hea meelega võtaks pudeli konjakit ligi, valida sedasama meest või hoopis mõnda pigi. Rassist tegelikult pole, kõik me oleme ilusad vaid maailm on kole. Ah aitab küll, sajaks vaid pussnuge ja puruneks idüll.

Ahjaa, tänaks ka kedagi tundmatut, kelle kaudu jõudsid minuni paar aastat tagasi miskid "hundivillast" korsett ja põlvekaitsmed. Korsett on mu alaselja hoidnud ära hullemast ja teeninud end väga ausalt alates ajast, mil ta minu omandusse jõudis. Põlvekaitsmed näevad välja kui tutikad, neid pole mul veel vaja läinud kuni üleeilseni, mil põlved raksuma hakkasid. Pudeli koorvoisioori oleks justkui võlgu...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”