Vanaisa Izh Planeta 3
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Vanaisa Izh Planeta 3
IŽ-idel ei ole tehniliselt olulist vahet. Suures piirdes on nad kõik 1946a IŽ-350 ehk varastatud DKW ehk igivana sakslase edasiarendused.
Ükski neist pole tänapäeva mõistes raske ratas. Suurim vahe on kas 2silindirt Jupiter või üks silinder Planetal ja selle otsestel eelkäijatel 49-l ja 56-l
Kui see on vanaisa oma ja siiani nö ühes tükis siis sellel võiks olla ka nö nostalgiline väärtus ja ma võtaks selle taastamise ette. Kui kõik päriselt tänapäevaste vahendite ja materjalidega korda teha, siis pole seda ka igapäev teeservas traadi ja teibiga vaja putitada. Kui ise kõiki töid ei valda, siis taastamine on kallim kui mõne juba peaaegu korras ratta ostmine. Samas see väliselt "korras" võib vajada samuti mootori lahtivõtmist, et ta ka töötaks nagu vaja.
Mina taastan juba 4-ndat aastat on isale kuulunud vana rollerit ja puusalt lastes on eelarve vist seal 3000-4000 vahel ilma oma töötunde arvestamata.Ajaliselt on asi veninud minu oma ajpuudusel,tegelikult saab ikka kiiremini ka va kroomi tastamine,mille järjekorrad on paar aastat pikad
Väike teaser enda tegemistest ehk soovitan soojalt vanaisa ratas ette võtta, see on mõnus tegevus
Oli 2021 selline ja nüüd selline , sest pole jõudnud mootorit kokku panna
Ükski neist pole tänapäeva mõistes raske ratas. Suurim vahe on kas 2silindirt Jupiter või üks silinder Planetal ja selle otsestel eelkäijatel 49-l ja 56-l
Kui see on vanaisa oma ja siiani nö ühes tükis siis sellel võiks olla ka nö nostalgiline väärtus ja ma võtaks selle taastamise ette. Kui kõik päriselt tänapäevaste vahendite ja materjalidega korda teha, siis pole seda ka igapäev teeservas traadi ja teibiga vaja putitada. Kui ise kõiki töid ei valda, siis taastamine on kallim kui mõne juba peaaegu korras ratta ostmine. Samas see väliselt "korras" võib vajada samuti mootori lahtivõtmist, et ta ka töötaks nagu vaja.
Mina taastan juba 4-ndat aastat on isale kuulunud vana rollerit ja puusalt lastes on eelarve vist seal 3000-4000 vahel ilma oma töötunde arvestamata.Ajaliselt on asi veninud minu oma ajpuudusel,tegelikult saab ikka kiiremini ka va kroomi tastamine,mille järjekorrad on paar aastat pikad
Väike teaser enda tegemistest ehk soovitan soojalt vanaisa ratas ette võtta, see on mõnus tegevus
Oli 2021 selline ja nüüd selline , sest pole jõudnud mootorit kokku panna
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.