Motouudised ja videod üle kogu maapalli.

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 615 korda

Re: Motouudised ja videod üle kogu maapalli.

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Muarust teema pealkiri ei ole "Jesper otsib elektrikat", ja isegi siis on see pakkumine väga mööda :)

Aga minu isik on suures plaanis vähetähtis, laias laastus olen samasugune dinosaurus nagu need kopterdajad kes piisavalt Indiane ei osta. Mu point on selles, et tulevikumootorratas on juba leiutatud, võimsust-kiirust nagu jätkub, noortel rebelitel nagu näha huvi on, nii korravalvurid kui kohus on leidnud, et tegu on mootorrattaga, ainult seadusandja veab jalgu järel. Ilmselt mõned väiksemad veermiku ja vedrustuse detailid vajaks ka veel lihvimist, anoh samas ega mingid stiilis 1935.a. mootorrattad ka teabmis viimistletud sõidukid olnud.

Kui end korra kokku võtta ja astuda välja mullist "tahan et kõik oleks nii nagu mulle meeldib", siis mootorratta kui liiklus- ja vabaajasõiduvahendi tulevik näib mulle üsna turvaline. Samamoodi nagu pükste kui riietuseseme eksistents ei lõppenud sellega, kui pruunide viikarite tootmine kokku kuivas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”