O: Kasutatud Sidi Crossfire nr. 43/44
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Pealkirja ette algustäht O: (ost)
- Kuulutuse "upitamine" pole lubatud, tõstmist vaata siit
- Täismahus reeglid siin
-
Nozzu
Teema algataja - Postitusi: 933
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 437 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
O: Kasutatud Sidi Crossfire nr. 43/44
Müü oma vanad Crossfired mulle ja osta endale uued.
SRS versiooni ei tahaks.
Miks Crossfire? Ostsin endale 3 hooaega tagasi krossiraja kõrvalt suht närakad Crossfire 2 saapad 45 eurtsiga. Siiamaani on hästi vastu pidanud, vaatamata sellele et on ikka korralikult vett ja muda saanud. Ilmselt kannataks veel mitu hooaega sõita.
A nad on mulle algusest peale kitsad olnud. Nüüd aga hakkas mulle meeldima mõte kanda nende all veekindlat sokki. Sestap oleks number-paar suuremaid vaja.
SRS versiooni ei tahaks.
Miks Crossfire? Ostsin endale 3 hooaega tagasi krossiraja kõrvalt suht närakad Crossfire 2 saapad 45 eurtsiga. Siiamaani on hästi vastu pidanud, vaatamata sellele et on ikka korralikult vett ja muda saanud. Ilmselt kannataks veel mitu hooaega sõita.
A nad on mulle algusest peale kitsad olnud. Nüüd aga hakkas mulle meeldima mõte kanda nende all veekindlat sokki. Sestap oleks number-paar suuremaid vaja.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
-
tuman
- Tsikkel: Punane KTM
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: O: Kasutatud Sidi Crossfire nr. 43/44
Sry for OT aga minu kogemus veekindla sokiga on see, et vett ta väljaspool küll ei hoidnud. Pigem pärast pidi soki seest välja kallama:)
-
Nozzu
Teema algataja - Postitusi: 933
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 437 korda
- Tänatud: 80 korda
- Kontakt:
Hah...krt, see purustab mu illusioonid. Tellisin eile cfmotost Sidi X-Powerid ja eeldasin, et kombineerituna veekindla sokiga, on märgade jalgade probleem nüüd lõplikult lahendatud.
Nojah...
Nojah...
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
-
701
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 103 korda
- Kontakt:
Meil just äsja soetatud Ali kraam toimib, vähemalt uuena. Poiss tegi "testraivi" , pani sokid jalga ja ronis vanni. Peale solberdamist jalad kuivad. Kui üle ääre sisse läheb juba, siis ilmselt välja ei tule vesi seest. Mul tuleb meelde, et kunagi varemalt, kui jalgrattaga sõitsin kasutasin mingi edevama firma omasid. Need väga pikalt ei kestnud, hõõrus selle vettpidava kihi läbi ja oligi õhtal. Selle pärast Ali oad võtsingi, et kui jälle kähku otsa saavad, siis vähemalt väikse raha eest.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
https://amehitus.eu/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.