Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
neizwest

Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust

Lugemata postitus Postitas neizwest »

Tegin hiljuti kodus väiksema remondi ja avastasin, et samade toodete hinnad võivad erinevates poodides üsna palju erineda. Mõtlesin oma kogemust jagada – ehk on kellelegi abiks.

Võrdlesin mitut kohta, kust tavaliselt ostan. Osa tööriistu ja tarvikuid otsustasin seekord internetist tellida, sest hinnad olid mõnes kohas märgatavalt soodsamad ning tarne tuli kiiremini.

Näiteks ____ puhul meeldis mulle, et vajalikud asjad olid kohe saadaval ja tellimus jõudis kohale kiiremini, kui arvasin. Ei ole reklaam – lihtsalt minu isiklik kogemus, kui keegi veel otsib alternatiive.

Soovitan enne ostmist alati 2–3 erinevat poodi võrrelda, sest hinnavahe võib olla üllatavalt suur. Kui kellelgi on rohkem häid kohti või oma kogemus, siis hea meelega loeks ja võrdleks
Viimati muutis simp, 06 Dets 2025, 13:59, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: on ilmselge reklaam, võtsin konkreetse viite maha
Kasutaja avatar

MustVälk
Tänanud: 611 korda
Tänatud: 41 korda

Re: Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Ma olen erinevate ehitus poodide E poode kasutanud. Bauhofi E poes palju odavam võrreldes kohapeal maksmisega. Lisaks jääb ära igasugune ringi jooksmine materjali otsimisel ja maksmisel. :)

Sealt edasi on individuaalne, et mis materjali ja mis koguses. Sellest sõltub transpordi hind. :)

Tööriistad ka individuaalne. Minule meeldib kui iga eri töö jaoks on oma spetsiaalne tööriist. Samas ma teen palju remonti ja palju teen hobi tööd ka. Jälgin hindasid ja kampaaniaid. :) Kui ikka tööriist liiga spetsiifiline ja kallis, siis ma võtan rendist või saan kuidagi teistmoodi hakkama.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Ehituspoodidest meeldib mulle kõige rohkem Bauhaus. Kui midagi hirmus spetsiifilist vaja pole siis kaup on keskmisest parema kvaliteediga. Ilmselt konteineritega Saksamaa jaoks võetud ja laiali jaotatud. Põrand - või seinaplaadid ja isegi tapeet on olnud sellised et kannatab seina panna ning mitte hirmus kallis. Konkreetne näide oli hiljuti sama tapeedirull Bauhausis 35 ja spetsiaalses tapeedibutiigis 85 EUR. Kui on midagi liiga palju ostetud saab tseki alusel millekski muuks ümber vahetada ( võib-olla on see mujal ka niimoodi)

Bauhofis on mingi imeline süsteem kus klubikaartiga on kaup umbes muude poodide tavahinnaga ja ilma selleta kaks korda ülehinnatud. Samuti on nende e-poes väga suur valik kuid mingi 70% kraamist pole saadaval. (Põrandaplaate vaatasin) Samas võib olla midagi sellist mida mujalt kohe ei leia. Kasepuust parkett oli viimati selline asi mis seal oli riiulil ja see oligi enam-vähem ainus koht kust kohe võtta.

Ehituse ABC-s ja Decoras olen ma ringi vaadanud aga midagi väga ahvatlevat pole leidnud. Depo on ka selline koht kus kraami on kuid kõik on kuidagi säästuremondi teema. Tänapäeval kui tööjõud maksab juba rohkem kui materjal lihtsalt pole mõtet koonerdada et pärast ümber teha. Ainuke asi mis kohe kindlasti Depost võis osta oli vineer. See oli oluliselt odavam kui mujal. Vist sellepärast et lätlastel on oma vineeritehas ja kohalik kaup. Tsementi ja liiva võib-olla ka aga näiteks siseuksed olid nii kõverad et mumeelst ei tohikski selliseid müüa.

Tööriistad peaks vist juba olemas olema ja kunagi ostsin neid Stokkerist. Kui nüüd täna peaks uuesti alustama siis Tööriistamarket oleks parem. Stokkeris hakkab sodi osakaal kvaliteetkaupa ületama ja see kvaliteetsem osa on kallim kui mujal.
Kasutaja avatar

MargusMoto
Tsikkel: Ducati Hypermotard 698 Mono
Tänanud: 29 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas MargusMoto »

Ma söön oma mütsi ära, kui see algne postitus pole mitte lihtlabane reklaam, mis üritab välja näha nagu tavaline postitus :D
MargusMoto, Honda CRF300L ja muud tsiklid liikuvas pildis: https://www.youtube.com/@MargusMoto
Kasutaja avatar

MustVälk
Tänanud: 611 korda
Tänatud: 41 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Kõik on võimalik ja mitte miski ei ole võimatu. Selleks peavad moded päris head dektektiivi tööd tegema. :(
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 704 korda
Tänatud: 463 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

MustVälk kirjutas: 15 Dets 2025, 12:04
Kõik on võimalik ja mitte miski ei ole võimatu. Selleks peavad moded päris head dektektiivi tööd tegema. :(
Selleks ei pea Sherlock olemagi, esimeses postituses(mis on ka tegelase esimene ja AINUS post), oli link ilusti olemas!

edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Sellised reklaamid võivad ka vastupidi töötada. Keegi postitab et x koht on hea, siis tuleb 5 postitust et proovitud ning saast ja lõpuks ei julge sealt enam keegi osta.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”