Rumalad või segased küsimused jms
-
pühak
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 223 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
1970-datel olevat Vello Õunpuu sõitnud väidetavalt 28 minutiga Kuivastust Kuressaarde. Toona oli tee pikkus kas 78 või 80 km, ma ei tea, kas see toimus enne või pärast uue tee avamist. Aga igal juhul sõideti siis läbi Orissaare.
See on minu jaoks usutav jutt, kuigi ma ei tea ka selle puhul, kas sihuke asi tegelikult ikka toimus. Aga igal juhul on 40 minutiga Tallinn-Tartu minu jaoks selge muinasjutt. Seda võis Oleg Sõnajalg oma kopteriga teha, aga maad mööda sõites on sellised numbrid vaid soovunelm kellegi peas. Seda isegi Bugatti Chironi või MotoGP tsikli omamise korral. 40-45 minutiga Tallinn-Tartu tähendab vormel1 keskmist kiirust kiirematel ringradadel. Monzas sõidaks vormel1 180 km umbes 41 minutiga. AGA seal pole vastutulijaid.
See on minu jaoks usutav jutt, kuigi ma ei tea ka selle puhul, kas sihuke asi tegelikult ikka toimus. Aga igal juhul on 40 minutiga Tallinn-Tartu minu jaoks selge muinasjutt. Seda võis Oleg Sõnajalg oma kopteriga teha, aga maad mööda sõites on sellised numbrid vaid soovunelm kellegi peas. Seda isegi Bugatti Chironi või MotoGP tsikli omamise korral. 40-45 minutiga Tallinn-Tartu tähendab vormel1 keskmist kiirust kiirematel ringradadel. Monzas sõidaks vormel1 180 km umbes 41 minutiga. AGA seal pole vastutulijaid.
"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.