Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Hundiratas
Tsikkel: Deauville 700
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 19 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Hundiratas »

Ikka mina kirjutas: 09 Mär 2026, 15:56
Kaalu osas krt, kadedaks teeb :)
Ma kollageenist ei tea midagi aga seda va hobusesalvi võiksid küll nt. õhtuti või peale sauna pääle määrida. Muidugi tekib siis oht abielule või ööbid garaazis :))
2020 olin 58kg kui linnaeluga hüvasti sai jäetud, siiani ei kahetse. Aga ära ole kade, talvel on külm, pidevalt vaja liikumises olla kui üldse tahta õues midagi teha, jää peal puhub tuul minema, pane või telliskivid tasku, suuri raskusi tõsta ei saa jne. Siiani on seis selline, et naised kadestavad ja mehed naeravad figuuri üle. Tegelikult olen oma madala kaaluga samamoodi hädas nagu väga ülekaaluline inimene, kes on samas suuteline suuri raskusi tõstma kuid liigub aeglaselt. Boonuseks on mul vaid see, et võpsikus ei jõua mulle keegi järgi, nad lihtsalt ei mahu sealt astumagi kust mina justkui liuglen läbi. Õlut jooks päevad läbi, saaks kaalu suht käbe tagasi 70 peale, aga no, ei viitsi enam.

Hobusesalvi all vist peetakse nüüd silmas seda punast sulatatud marmelaadi taolist ollust, vot see on tõesti hea asi, siiani pole vaid taibanud seda põlvede peal proovida.

Naist mul hetkel õnneks ei ole, saab jälle vast 20k+ ära sõita hooajaga. Viimane va sunnik tõmbas Hondoora hooaja kilometraazi pooleks ja päris nukker oli sügisel masin puhkama panna kui vaid kümpa hooajaga sõidetud. Nagu tünga oleks saanud. :ner: Ja üleüldse on neil olevustel tänu sotsiaalmeediale täiesti ebareaalsed ootused püsisuhtele tänasel päeval, et nagu käi iga pühapäev lennukiga Itaalias, reedeti teatris, laupäeval kuskil väljas söömas ja ülejäänud nädala summi summi summi, kuniks välja venitatud saab kummi. Osta riided selga, toida, jooda, küta. Ja siis minnakse otsitakse järgmine rahakott. fml

Kui siin nüüd midagi editida veel, siis ma ütlen vaid üht, Mustika Sepp ajab õiget asja. :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”