Punane põrguline

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
ussr

Punane põrguline

Lugemata postitus Postitas ussr »

Sai siis vaatatud sati ja jäi üks siklimeeste mingi matk ette hakkasin vaatama seda.vanadel olid uhked bmw suured mootorrattad siis ühel juhtus et tal läks midagi katki.Otsustati uus osta ostsid vennale izi tutika 1000dollarit maksis.
teised kuttid panid koguaeg käbla aga iz püsis püsti kogu aeg.
ja 2või 1päeva pärast oli tsikkel pees:d sellised need vene rattad ongi:dja kuttid ei osanud mitte midagi rattaga teha kutsusid mingi meeskonna kohale aga siis lõppes sari ära juba
Ma tahan õelda et vene asi ei kesta ikka:d

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Kas sa oledki natike lollakas ve?
Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

kui saa muhvigi asjast aru ei saa siis ole vakka ja jälgi pisut elu, enne kui sõna võtma hakkad...nii izzid kui emmid sõidavad aastaid, kui oskaja mees oled...lambist lahmida ei ole mõtet
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

poison kirjutas:
kui saa muhvigi asjast aru ei saa siis ole vakka ja jälgi pisut elu, enne kui sõna võtma hakkad...nii izzid kui emmid sõidavad aastaid, kui oskaja mees oled...lambist lahmida ei ole mõtet
aga mis sa uraliga sõidad? :D
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re: Punane põrguline

Lugemata postitus Postitas sepp »

ussr kirjutas:
Sai siis vaatatud sati ja jäi üks siklimeeste mingi matk ette hakkasin vaatama seda.vanadel olid uhked bmw suured mootorrattad siis ühel juhtus et tal läks midagi katki.Otsustati uus osta ostsid vennale izi tutika 1000dollarit maksis.
teised kuttid panid koguaeg käbla aga iz püsis püsti kogu aeg.
ja 2või 1päeva pärast oli tsikkel pees:d sellised need vene rattad ongi:dja kuttid ei osanud mitte midagi rattaga teha kutsusid mingi meeskonna kohale aga siis lõppes sari ära juba
Ma tahan õelda et vene asi ei kesta ikka:d
kle saabas! mida sa tarvitad??? äkki laksaks mul ka :wack:
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

sai siis kodu mintud üxpä ja vaatsin telkut seal olid sjuksed sikklid kõigil et nagu kaks ratas all nagu peabgi onju aga nad hyppasid hästi palju õhku et naq ültse teel ei sõitnud vaid nagu mingi rulapark olex olnud ja siis kax venda kukkusid ka aga ma ei tea kas nad haiget ka said siis lõppes saade ära aga enne nad veel tõusid pysti ja lefitasid raffale
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

eintz, ural on kah emm :P emm 67... :D
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

eintz kirjutas:
aga mis sa uraliga sõidad? :D

ooooooooooodddddaaaaa MISMÕTTTESS!!!!!????

Teema algataja
mrio88

Lugemata postitus Postitas mrio88 »

Ühesõnaga võib teema pealkirjaks jälle panna ju : NATUKE NALJA . :roll:
Kasutaja avatar

kahro
Tsikkel: XTZ750

Lugemata postitus Postitas kahro »

USSR: Sari ei lõppenud, lõppes neljas osa seitsmest.

Tegu Long Way Round nimelise üritusega. "Red Devil" oli 4. ja 5. osa tegelane.
Kaameramees (kes tegi reisi alguses load alles) ajas oma BMW Mongoolias niimoodi külili, et isegi pidurid andsid otsad.
IŽ kõnges jah, rännumeestel polnud manuaali ja aimugi, mis teha tuleks. Kuid kohalikud vennad aitasid asja jälle liikvele.
6. osas sõitis kaameramees jälle BMW seljas.

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Ega mõistus pole oma teha.
Minu sõbra vanaema IŽil peaks olema julgelt üle 100 000 odomeetril, kui spidosid juba mitu korda vahetatud poleks :twisted:
No ok, mõned aastad tagasi vahetati originaalmootor(Jupiter) Planeta oma vastu.

Teema algataja
direktor

Lugemata postitus Postitas direktor »

venetehnika on üldjoontes lagunev läbi käte valguv vedel s**t. Erandiks võib tuua mõned tippkorras ja regulaarselt hooldatavad isendid.

Sv8
Tsikkel: k6

Lugemata postitus Postitas Sv8 »

Nägin seda sarja. See toimub exploreri peal ja mehed teevad ümber maailma reisi kolme bmw motikaga. Ühel mehel läksid pidurid tuksi ja ostsi vene motika kiitis seda paar päeva aga ilmselt olid sitased mongoolia teed natuke liiast ja käigukast ütles üles.
Muidu ütlen et hea saade ja soovitan vaadata.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

direktor kirjutas:
venetehnika on üldjoontes lagunev läbi käte valguv vedel s***. Erandiks võib tuua mõned tippkorras ja regulaarselt hooldatavad isendid.
Paluks põhjuseid ,miks sa venetehnikat valguvaks sitaks pead ?
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

A mis on selle teema point üldse - et vene tehnika peab vähem vastu, kui saksa või jaapani?
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

kahro
Tsikkel: XTZ750

Lugemata postitus Postitas kahro »

Sv8 kirjutas:
Nägin seda sarja. See toimub exploreri peal ja mehed teevad ümber maailma reisi kolme bmw motikaga. Ühel mehel läksid pidurid tuksi ja ostsi vene motika kiitis seda paar päeva aga ilmselt olid sitased mongoolia teed natuke liiast ja käigukast ütles üles.
Muidu ütlen et hea saade ja soovitan vaadata.
Vaatasin pisteliselt osasid 4-6 veelkord:
Minu arusaama kohaselt IŽ ostetigi vaid BMW remondi teostamise ajaks
Pisut narr oleks arvata, et selliste omadustega ratas osteti 2/3 ümbermaailmareisist vastu pidama, kui BMW juba 1/3 peal hätta jäi.
Moldaavia mudas oli muide IŽ paremini juhitav, kui BMW-d (Kaameramehelt teised küsisid, et miks sina, kurat, ei ole täna kordagi külge maha pannud kuigi meie iga paarisaja meetri tagant püherdame. Too vastas:"It's Red Devil :D")
Ahjaa, üks asi veel: kaameramees sat tsikliload tehtud, kui teised juba keset euroopat olid.

Kel aega üle (7 korda 45 min) kipub olema, soovitan LWR vaadata.

Sv8
Tsikkel: k6

Lugemata postitus Postitas Sv8 »

Noo point on nagu ma sa isegi tead ma arvan, et Bmw kaalusid kusagil 300+ kg( koos varustusega ) aga Iž kusagil sinna 150 kg kanti

Teema algataja
direktor

Raigo kirjutas:
direktor kirjutas:
venetehnika on üldjoontes lagunev läbi käte valguv vedel s***. Erandiks võib tuua mõned tippkorras ja regulaarselt hooldatavad isendid.
Paluks põhjuseid ,miks sa venetehnikat valguvaks sitaks pead ?
Las ma teen puust ja punasest! sest see pole eriti jäik ning kui seda korralikult pigistada, siis see lihtsalt voolab kui s**t. mõistad?

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

IRW. Selle pärast on venetehnika s**t,et ta ei pea pikka pigistamist vastu :D ?koomik :D

PS sa võrdled oma peas praegu moodsat jaapani ratast ja sõjaaegse tehnoloogia kopeeritud saavutust.
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

kui ma õieti aru sain siis BMW-si ja teisi uusi, ja miite vene tehnikat saab pigistada käe vahel, aga kui mingi vene masina pihku haarad, siis see voolab sõrmede vahel nagu vedel s**t. :roll:

äkki selle rännumehe ish ütleski üles sest jäi kinni, ja siis nad kambaga sikutasid seda aga siis see lihtsalt muutus sitaks ja voolas mööda mongooliat laiali. :shock: lihtsalt uskumatu

direktor, suured tänud ja respect sulle, nüüd ma tean, et vene tehnika on vedel s**t.

Teema algataja
direktor

ah pole tänu väärt. omad poisid kõik ju :lol:
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”