Punane põrguline
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Punane põrguline
Sai siis vaatatud sati ja jäi üks siklimeeste mingi matk ette hakkasin vaatama seda.vanadel olid uhked bmw suured mootorrattad siis ühel juhtus et tal läks midagi katki.Otsustati uus osta ostsid vennale izi tutika 1000dollarit maksis.
teised kuttid panid koguaeg käbla aga iz püsis püsti kogu aeg.
ja 2või 1päeva pärast oli tsikkel pees:d sellised need vene rattad ongi:dja kuttid ei osanud mitte midagi rattaga teha kutsusid mingi meeskonna kohale aga siis lõppes sari ära juba
Ma tahan õelda et vene asi ei kesta ikka:d
ja 2või 1päeva pärast oli tsikkel pees:d sellised need vene rattad ongi:dja kuttid ei osanud mitte midagi rattaga teha kutsusid mingi meeskonna kohale aga siis lõppes sari ära juba
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
aga mis sa uraliga sõidad?poison kirjutas:kui saa muhvigi asjast aru ei saa siis ole vakka ja jälgi pisut elu, enne kui sõna võtma hakkad...nii izzid kui emmid sõidavad aastaid, kui oskaja mees oled...lambist lahmida ei ole mõtet

Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Punane põrguline
kle saabas! mida sa tarvitad??? äkki laksaks mul kaussr kirjutas:Sai siis vaatatud sati ja jäi üks siklimeeste mingi matk ette hakkasin vaatama seda.vanadel olid uhked bmw suured mootorrattad siis ühel juhtus et tal läks midagi katki.Otsustati uus osta ostsid vennale izi tutika 1000dollarit maksis.

-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
sai siis kodu mintud üxpä ja vaatsin telkut seal olid sjuksed sikklid kõigil et nagu kaks ratas all nagu peabgi onju aga nad hyppasid hästi palju õhku et naq ültse teel ei sõitnud vaid nagu mingi rulapark olex olnud ja siis kax venda kukkusid ka aga ma ei tea kas nad haiget ka said siis lõppes saade ära aga enne nad veel tõusid pysti ja lefitasid raffale
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
USSR: Sari ei lõppenud, lõppes neljas osa seitsmest.
Tegu Long Way Round nimelise üritusega. "Red Devil" oli 4. ja 5. osa tegelane.
Kaameramees (kes tegi reisi alguses load alles) ajas oma BMW Mongoolias niimoodi külili, et isegi pidurid andsid otsad.
IŽ kõnges jah, rännumeestel polnud manuaali ja aimugi, mis teha tuleks. Kuid kohalikud vennad aitasid asja jälle liikvele.
6. osas sõitis kaameramees jälle BMW seljas.
Tegu Long Way Round nimelise üritusega. "Red Devil" oli 4. ja 5. osa tegelane.
Kaameramees (kes tegi reisi alguses load alles) ajas oma BMW Mongoolias niimoodi külili, et isegi pidurid andsid otsad.
IŽ kõnges jah, rännumeestel polnud manuaali ja aimugi, mis teha tuleks. Kuid kohalikud vennad aitasid asja jälle liikvele.
6. osas sõitis kaameramees jälle BMW seljas.
-
Teema algataja
Nägin seda sarja. See toimub exploreri peal ja mehed teevad ümber maailma reisi kolme bmw motikaga. Ühel mehel läksid pidurid tuksi ja ostsi vene motika kiitis seda paar päeva aga ilmselt olid sitased mongoolia teed natuke liiast ja käigukast ütles üles.
Muidu ütlen et hea saade ja soovitan vaadata.
Vaatasin pisteliselt osasid 4-6 veelkord:Sv8 kirjutas:Nägin seda sarja. See toimub exploreri peal ja mehed teevad ümber maailma reisi kolme bmw motikaga. Ühel mehel läksid pidurid tuksi ja ostsi vene motika kiitis seda paar päeva aga ilmselt olid sitased mongoolia teed natuke liiast ja käigukast ütles üles.
Minu arusaama kohaselt IŽ ostetigi vaid BMW remondi teostamise ajaks
Pisut narr oleks arvata, et selliste omadustega ratas osteti 2/3 ümbermaailmareisist vastu pidama, kui BMW juba 1/3 peal hätta jäi.
Moldaavia mudas oli muide IŽ paremini juhitav, kui BMW-d (Kaameramehelt teised küsisid, et miks sina, kurat, ei ole täna kordagi külge maha pannud kuigi meie iga paarisaja meetri tagant püherdame. Too vastas:"It's Red Devil

Ahjaa, üks asi veel: kaameramees sat tsikliload tehtud, kui teised juba keset euroopat olid.
Kel aega üle (7 korda 45 min) kipub olema, soovitan LWR vaadata.
-
Teema algataja
Las ma teen puust ja punasest! sest see pole eriti jäik ning kui seda korralikult pigistada, siis see lihtsalt voolab kui s**t. mõistad?Raigo kirjutas:Paluks põhjuseid ,miks sa venetehnikat valguvaks sitaks pead ?direktor kirjutas:venetehnika on üldjoontes lagunev läbi käte valguv vedel s***. Erandiks võib tuua mõned tippkorras ja regulaarselt hooldatavad isendid.
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
kui ma õieti aru sain siis BMW-si ja teisi uusi, ja miite vene tehnikat saab pigistada käe vahel, aga kui mingi vene masina pihku haarad, siis see voolab sõrmede vahel nagu vedel s**t. 
äkki selle rännumehe ish ütleski üles sest jäi kinni, ja siis nad kambaga sikutasid seda aga siis see lihtsalt muutus sitaks ja voolas mööda mongooliat laiali.
lihtsalt uskumatu
direktor, suured tänud ja respect sulle, nüüd ma tean, et vene tehnika on vedel s**t.

äkki selle rännumehe ish ütleski üles sest jäi kinni, ja siis nad kambaga sikutasid seda aga siis see lihtsalt muutus sitaks ja voolas mööda mongooliat laiali.

direktor, suured tänud ja respect sulle, nüüd ma tean, et vene tehnika on vedel s**t.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.