NSR 125 r omanikud paluks teie arvamusi
Moderaator: Moded
Gaasi keeran ka mina ja täpselt niipalju kui liiklusolud seda nõuavad ja lubavad, kuid "robustseks" ei saa ma oma sõitmist ka mitte täisgaasiga sõites kunagi nimetada.-mardikas666- kirjutas:..ütle et sina oled see kes koguaeg niisama töristab ja kunagi gaasi üle poole ei keera....
Sina aga rõhutad pea igas teises sõnumis oma sõidu robustsust.
Mis see siis tähendab? On see siis sinu arusaam mingist eriti sigalahevendolemisest või? Et siis muidu ei tundu endale piisavalt cool olevat, kui igal võimalikul juhul ei rõhuta oma robustsust - mis-iganes see siis ka oleks...
Tegelt' oled ise selle eespool lahti seletanud, tsiteerin: "...nu ma ei tea...kui üldse siis lihtsalt kiirendused järsud(nagu noh...linna vahel...täiskiirendus pidurdus jälle kiirendus ja nii)...äkki tagarattal sõit kui rebib nii palju jne.."
Oled liiga palju actionfilme vist vaadanud...

-
Teema algataja
To Mix: kle vend sa oled ikka täistolvan ju...sul pohmakas v? mida sa mölised...
ma küsisin lihtsalt et kas see nsr vastu peab ja kui sul midagi tarka öelda pole siis hoia oma pudrumulk kinni eksju...
ja mix on vaja möliseda...ma ei saa aru...minu sõidustiil on mu enda asi...
sinusse see ei puutu...nii et ole vait ja ära mögise
ma küsisin lihtsalt et kas see nsr vastu peab ja kui sul midagi tarka öelda pole siis hoia oma pudrumulk kinni eksju...
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ja sina kuradi lammas, oleks sa siis lihtsalt vastupidavuse kohta küsinud!-mardikas666- kirjutas:To Mix: kle vend sa oled ikka täistolvan ju...sul pohmakas v? mida sa mölised...
Kui sinu sõidustiil on suu enda asi, siis hoidnud oma pudrumulk kinni selle koha pealt eksole!
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kuule see siin ei ole rate! Kas rates pole hetkel kedagi teist sõimata, igavled seal ju hetkel. http://www.rate.ee/userinfo.php?id=576772-mardikas666- kirjutas:To Holma: vastupidavus oleneb selest ka milline on sõidustiil jobu rsk...
sa käi p**si ja ole üldse vakka kui midagi sinusse ei puutund
Kuradi hea paegusel ajal koolis käia eks.
Moded, pange selle lambale blokk peale.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Waouuuuuu!....
Et siis nii kõva mees kohe, et eile regab ennast foorumisse ja täna juba näitab kaasfoorumlastele kohta kätte!?-mardikas666- kirjutas:...igasugused hälvikud võiksid...

Kuigi! - vaevalt ma sellisele ibale rohkem vastata viitsin...
Teiste ees vabandan, et OT-ks läks...

Minu jaoks on lugu ammendunud.
Viimati muutis Mix, 05 Okt 2005, 14:40, muudetud 1 kord kokku.
et kohe suure suuga sõimama, kui keegi miskit enam-vähem õiget juttu ka vahele paneb..
krt, proovi siis järgi.
raix666
http://www.mobile.de
http://www.motoscout24.de
eks enamus neist 2t masinatest on üsna hõredad küll...
krt, proovi siis järgi.
raix666
http://www.mobile.de
http://www.motoscout24.de
eks enamus neist 2t masinatest on üsna hõredad küll...
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kle tõuk või mardikas or wadeva: ma soovitaks sul ennast tagasi hoida.Nimelt pean silmas sinu teksti, mida sa välja jahud.Roppused hoia ka tekstist eemale.Palun filtreeri möla ja mõtle enne, kui kellegiga haukuma tuled.
Ja üldse - milleks osta võrri, et seda rämedalt peenestada
.Ei pea ju vastu
Ja üldse - milleks osta võrri, et seda rämedalt peenestada

Challenge the Adventure.Ride The World
Saksast tuues mingit kahetaktilist, siis peab ennemalt ikka kövasti otsima, sest neil seal Saksas ju kiirteed, kus vöetakse sellest kahetaktilisest viimast välja...raix666 kirjutas:wao wao mis sõnad foorumis.......võtke tõesti midagi ette sihukese tegelasega![]()
aga teemase.....Mis hinnad neil nsridel kasutatud peast ka on?? Saksamaalt ostes kalliks see hind kujuneb? (mõtlen siis korraliku/sõitvat masinat)
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Käiguvahetus:
Ise olen sõitnud Zusuki krossikaga(125cc3) millel sidurit oli vaja kohalt minekuks ja kui hog oli juba sees siis ei pidanud sidurit vajutama,lihtsalt andsid kaasis veits järele ja võisid käike üles alla lappata.Kas bike'idel peab iga käiguvahetuse ajaks siduri trossi pingule tõmbama?
Ma eirit ei jaga masina ehitusest seetõttu küsingi.
Ise olen sõitnud Zusuki krossikaga(125cc3) millel sidurit oli vaja kohalt minekuks ja kui hog oli juba sees siis ei pidanud sidurit vajutama,lihtsalt andsid kaasis veits järele ja võisid käike üles alla lappata.Kas bike'idel peab iga käiguvahetuse ajaks siduri trossi pingule tõmbama?
mr.Timps kirjutas:Käiguvahetus:
päris hea õigekiri

-
Teema algataja
Vabandust ma ajasin Suzuki ja Zusuki sassi.Igastahes öeldi mulle et pole vaja kogu aeg sidurit vajutada et saab ilma ka ja ilusti sõitis.Käik läks ka kohe sisse.Kui palju see vigastab siis?
Ma ei saa aru kuidas te nii kriitilised olete koguaeg.Üks väike viga ja kohe kukutakse sõimama.Oleks võinud normaalselt öelda et viga on teksis.Ja mõnel inimesel on õigekiri kõvasti hullem kui mul.
Ma ei saa aru kuidas te nii kriitilised olete koguaeg.Üks väike viga ja kohe kukutakse sõimama.Oleks võinud normaalselt öelda et viga on teksis.Ja mõnel inimesel on õigekiri kõvasti hullem kui mul.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.