Hyper kirjutas:Mm.. Mu arust see rulavend oli suht möks,kuna miks ta läks üle tee ilma vaatamata(ei kuule ega näe)

Ok, need rollerivennad tegid ka väga valesti(ma ei tea täpset olukorda, äkki niisama tegid oma kodu juures kiirendust, ka mina ei pane siis kiivrit pähe kui ma kodu juures sõidan), kuid ei ole mõtet kohe kiruma hakata.. Minu jaoks jääb süüdlaseks see rulavend..

Igatahes, kiiret paranemist rolleristile..
Mikulaine kirjutas:
Tere
Räägitakse jah, et tegemist isegi 125ccm ja kiirus mõndadel andmetel 100 km/h. Mainimata vist jäi see, et nad sõitsid politseilt eest ära. Eelnevat teksti olen kuulnud ainult teistelt, nii et ärge jalage näkku lööge kui mõni fakt ei pea paika.
Tavaliselt kui politsei eest ära hakatakse põgenema, siis lõppeb sõit hunnikus... MUl oli siin kodu juures üks juhtum, kui baigi vend hakkas politsei eest põgenema (260km/h) ja kustutas veel tuled ka ära ning hakkas ristmikult ära pöörama ja pani vastu ristmikul olevat saart... Bike oli juppideks ja mees lendas 30-40 m eemale kraavi(rangluu murdus;D kusjuures ma olin ise seal samas)
Ega kohust ei saagi mõista! Üks loll, et ei vaadanud ega midagi ei liigu ja teine loll, et kihutavad seal kus on inimesed. Mõlemad süüdi ja usun, et mõlemad tegid omad järeldused, aga politsei eest ära sõit on tulutu, sest tsikliga on suurem oht laksu lasta kui autoga, olen kuulnud, et tsikli vennad saavad põgenema ka tänu sellele, et sõidavad kuhugi metsa rajale vms.