kolvi treimine
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
bitozi
Teema algataja
kolvi treimine
Selline küsimus et kui treida 2t kolvi väiksemaks, kas siis see mõjutab kütuse tõmmet karpuraatorist?
Et kui kolvi pikkus on nt 100mm ja siis altpoolt treida kusgile 97mm siis mõjutab see midagi toitesüsteeme ?
ma loodan et mu küsimus on arusaadav.
Et kui kolvi pikkus on nt 100mm ja siis altpoolt treida kusgile 97mm siis mõjutab see midagi toitesüsteeme ?
ma loodan et mu küsimus on arusaadav.
-
Karupoeg puhh
-
bitozi
Teema algataja
-
Karupoeg puhh
ei hakka ta sul selle treimisega küll paremini liikuma.
parem vii silindripea lihvimisse ja tee see tsipa madalamaks, see loeb 2t masinal päris palju. siis võid suurema lõõriga karbussi peale aretada näiteks, resokambri võid panna, neid peaks minskile saada olema küll, kardi omast peaks saama midagi ümber kompunnida.
parem vii silindripea lihvimisse ja tee see tsipa madalamaks, see loeb 2t masinal päris palju. siis võid suurema lõõriga karbussi peale aretada näiteks, resokambri võid panna, neid peaks minskile saada olema küll, kardi omast peaks saama midagi ümber kompunnida.
Väga tabur mõte minu arvates. Pole kuulnud, et keegi selle ideega üldse lagedale oleks tulnud. Kui tegemist on 2 stroke masinaga, siis seal on 100 muud asja, millele tähelepanu pöörata. Näiteks- silindripea lihvimine, avade lihvimine, teine karbuss, teised sumbutajad, teine kütus, sisselaske klapp teine.
Life is full of surprises..
-
bitozi
Teema algataja
Päris üheselt sellele küsimusele muidugi vastata ei saa. Näiteks membraan-sisselaskega mootoritel ei tohiks kolvi lühendamine gaasijaotusdiagrammi muuta. Kui aga sisselaset karterisse juhitakse kolvimantliga, siis kolvi lühendamine toob kaasa sisselaske varajasema avamise ning hilisema sulgemise, s.t. sisselaskefaas karterisse pikeneb. Nimetatud võtet kasutatakse tihti 2T-mootorite forsseerimisel koos muude lahendustega ning olenevalt läbiviimisest on sel karteri täitetegurile kas positiivsed või negatiivsed tagajärjed....Mainimata ei saa jätta ka asjaolu, et kolvi kergendamisega rikutakse väntmehhanismi tasakaalustust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.