Mis kiivreid kasutavad tegelikult tippsõitjad?
Vabandan, minu viga. See Acerbise hunnik tema ümber tekitas segadust, loomulikult on sul vägagi õigus - Evertsi on Lazeri müügi argument nr.1 ja Everti replica väga ilus kiiver - sorry.mx77 kirjutas:To napalm: igatahes MXDN-il sõitis Everts veel Lazer kiivriga. Mitte Acerbisega. Ja huvitav, et Acerbise 06 kataloog ei tunne Carbon kiivrit. Kas su inff on ikka muus osas ka sama täpne.
Kui seda kiivrit esmakordselt nägin, katsususin, proovisin, olin lihtsalt Evertsiga koos ja kuidagi see emotsioon ilmselt tekitas segaduse minu peas kirjutamise hetkel, kui sellele mõtlesin tagasi. Acerbise vist maailma pikimast sponsoreeritud sõitjate reaga paneb mehed pealaest jalatallani riidesse. See aasta tulid neil mingid imelikud saapad ka välja ...
Mis Acerbise kataloogi sa sirvisid, ma ei tea, aga Impact Carbon oli 05 ja on 06 IMPACT EVO HELMET täiesti sees: olen katsunud, kasutanud ja suur vahe on tavalise Impact kiivriga sel. Aga vaata palun kaalu järgi 1.150 +/- 50 gr.
Edaspidi peaksid olema vast sama tähelepanelik kui Ernees
See kiiver on oma mahult väga suur võrreldes MX3'ga, aga ta on samas kaalu kategoorias ~50 gr. Raskuskese on kuidagi ka nii õnnestunud, et ta tundub peas kergem (erinevalt Shoei'st mis on küll mugavam peas), kuigi natuke nagu suur. Igal juhul jäävad selle kiivriga hambad suhu, kui vaadata seda massiivsed lõuga.
Mis puudutab seda Acerbise kuju, mis on tagant liiga sirge, pealt liiga madal jne, see on maitse asi. Mulle personaalselt see ei meeldi, aga see on hea kiiver: Cedric Melotte, Juha Salminen, Samuli Aro, Petteri Silvan, Gio Sala, Alfie Cox jne jne jne sõitsid nendega sellega igal juhul kuni 06. Enduros rallys peab hea kerge turvaline kiiver olema, kuna sõita tuleb kaua rajal, millest sa midagi ei tea ja täiega ! Acerbis on hardcore enduro firma, nagu ka selle omanik on enduro fanat. Seega seal osatakse neid asju teha. 06 mudelil võib kenasti näha Thor > Fox valge ja värvilise tihendi trendi edenemist, mis on tore neile, kes aastas rohkem kui korra oma asju pesevad ja kes ei taha näha välja nagu tondid mõnusa sõidu juures
----------------------------------------------
Mis puudutab aga info adekvaatsust, siis eks sa pead ikka oma asjades ise selgusele jõudma. See siin oli lihtsalt ühe inimese täiesti subjektiivne arvamus ja ei pretendeeri mingi juhul mingile absoluutsele tõele. Inimesed teatavasti on väga erinevad ja nii ka kogemused, suhtumine, soovid ning kiirused. Kes mida sõidab. Kas sõita Viljandis, kes Paikusel, Männikul või hoopis Zolderis või Rumenias, Aafrikas, kes teeb 1000km trippe mööda metsi sõpradega. Seega pole see, mis kirja sai pandud, piibel ega EBS, kust midagi nõuda võib, ise midagi panustamata. Aga usun, et sa tunned ala, tead väga hästi, kas sellel jutul on mingi iva sees või ei ole... seega jään ootama põnevaid vihjeid ja arvamusi, nagu teema algataja, kes kohe pikalt saadeti soojenduseks, nagu Eesti motofoorumites ja listides ikka kombeks on olnud läbi aastate. Misläbi need kõik on välja suretatud ja enam vähem null info väärtusega olnud kohe peale esimest sadat inisevat Eesti maili delfi debiilikult, kellel kogu aeg on viinamari nii hapu. Nice attitude – Eesti värk
Aga kraagelda ei viisti, nagu mingis customi meeste rubriigis või mingis motolistis, kus käib kogu aeg mingi jauramine. Fun ikka peab olema, nagu mx. Vajadusel võime panna pillid joonele, kui muud moodi ei saa, aga ilmselt saan mina sinu käest mx tuppa ja sina minu käest enduros, nii et täpselt viik ja rahu majas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.