ebayst ostmine.
2 tsiklit tõin suvel..sõbrale ja endale.....ja aasta alguse taheti ühte pinnase tihendajat ...kaalus ca 1 tonn ja need kes tahtsid käisid ise pärast järel, kui olin oksjoni võitnud...schanzez kirjutas:Keegi nii ka teinud et ebay´s oksjon kinni pandud ja siis ise järgi läind?
keegi küsis kiivri kohta postikulusi ...kiiver ei mahu tõenäoliselt väikepakki ära...seega postipakina saavad saata ja maksab 30/39 eurot vastavalt siis maapost/õhupost...tsikli kombesi olen tellinud...nende postikulud ka reeglina 30/39 , kui kaal jääb alla 5kilo...enamus nänni olen tellinud tuttavatele ja keegi eriti kurtnud ei ole ei pakii kohale jõudmise aja ega ka kulutuste kohta....
postikulud jagunevad enam vähem nii:
DHL´iga kauba saatmine Maxibrief e. ümbrikuga 6 euro (ca 10 päevaga kaup kohal)...väikepakk -2 kilo õhupostiga 12.90 ( ca 10 päeva) või maapost 8,60 (jumalteab kui kaua , aga ca 3 nädalaga kohal)..-5kilo 30 euro maapost (jumalteab kui kaua , aga ca 3 nädalaga kohal) või õhupost 39 eurot ca 10 päevaga kohal
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.