üks teistmoodi reede õhtu
-
- Tsikkel: Honda XRV 750 Africa Twin
- Kontakt:
minu väike buss kiirendab tunduvalt kehvemini kui ükskõik mis sorti roller. ja juttu et ei saa ristilt minema ma lihtsalt ei usu. teiseks mõtle kui pikk ja vaevaline on samal ristil rekkal kohalt saada ja ma nigut ei ole kuulnud et rekkaid okaklt tuunitakse et saaks ikke ristil võikalt kaapidaken100 kirjutas:kui roller liigub aint 45km/h siis on arvatavasti piirajad peal ja piirajatega on väga halb kiirendus. Näit linnas, kui on vaja kuskil annateed märgi all tee anda siis sellise rolleriga võidgi sinna ootama jääda sest kiirendus on niivõrd halb, et väljasõites tuleb juba järgmine auto ja oled tal jalus.holma kirjutas:Kuda sa 45km/h sõites rohkem liiklusohtlikke olukordi tekitad? Sellest kiirusest ju veel aeglasemaid liikureid, mis veel rohkem jalgu vast jääksid. Mis sa arvad, et traktoristid ka oma masinaid tuunivad või, enamus heal juhul 30km/h sõidavad. Ära hakka ajama, et 45km/h on ohtlikum kui 80km/h!Lauri23 kirjutas:Hea oleks kui nad muudaksid minimaalse vanuse 16a peale või siis 15 ja nad võiks ka seda kontrollida. See 45km on küll natuke narr ja selle kiirusega tekitad liiklusohtlikke olukordi. Samas ega baikidega vennad vähem õnnetusi ei tee. Lihtsalt kui rolleriga mingi õnnetus toimub siis võetakse seda viimasel ajal tõsisemalt.
Ja linnas 45km/h sa lihtsalt pidurdad liiklust.
Twinnipoeg Puhh