Mis kiivreid kasutavad tegelikult tippsõitjad?

napalm

Lugemata postitus Postitas napalm »

napalm kirjutas:
racerx kirjutas:
AGV krossikiivritest.Olen ise kasutanud seda kõige kallimat varianti AGV-l AX7 Chromo ja noh... pole halb aga Shoeiga ei võrdle.
Shoeiga sõidad mitu aastat ja kiiver on ok. AGV hakkas minul ühe hooajaga loksuma.
Mul on olnud 3 AGV-d, üks Axo, kaks Shoeid, Oneali kiiver ( seevits KBC tegelt) pluss olen proovinud vist enamikku kiivritest mis vähegi tuntud.

Shoei on ikka parim. Välimus, sisu, see kuidas peas istub ja sealt väljavaade on jne jne.
Kui raha jätkub pole mõtet grunget mängida ja tühja tähja peale aefa raisata ning õige asi osta.

Kui rha vähem siis HJC, Soumy on ka head valikud
HJC on küll kõige karmim lärakas, mida pähe tõmmata annab endale koos Shargi :))) Mine sa tea, äkki on neil midagi uut ja toredat, aga need vanad olid küll jubedad. Suomy on küll OK. KBC on vast ehedam, siis juba Shoei clone puhtalt. Aga Wülf, ma arvan, on hea variant. See on Troy Lee koopia, tehtud samas vabrikus, kus TLD. Wülf on küll maailma kõige rõvedam varustus mis üldse kunagi tehtud on ja tehakse järgmise 10 000 aasta jooksul, aga kiivri kuju on neil cool. TLD nimelt jättis patendi asja "augu" sisse ja kohe varastati talt see kiivri kuju ära ilma pikema jututa. Üks nendest oli Wülf, lisaks neile veel MDR ja üks keegi oli veel mingi väike firma, mille nime ma ei suuda meenutada hetkel.
Elagu vargad ühesõnaga ja toredad alltöövõtjad, kes
enamasti, nagu iga ettevõtja teab, on vargad ja uroodid :))

Aga selle tulemusena on teil võimalus osta odavalt disaineri
vormiga kiivrit igal juhu - kellel soovi on odavalt saada.
Nitro saasta saab ka odavalt nii kui kivi saad on küll värv maas.
Aga ostke USA'st asju pole vaja siis nii väga seda hinda kah mureks panna. Posti teenus töötab meil ju ja talvel on aega natuke oodata kah vast. Mõistlikud mehed ostavad pooled asjad USA'st paakidest kuni mootori juppideni ja varustuseni.
Nii siis HJC kohale teeme nüüd ühe korrektuuri. Neil on olemas üks üle 5000kr mudel mida täna käes keerutasin ja uurisin. See on tõesti hea !! Kaal 1100g ehk hetkel maailma tipp klass - sisu küll ei ole Arai olgem ausad. Neid on toodetud KTM märgi all Euroopas suuresti ma arvan USA's HJC all mõistagi. Selle uus versioon on aga midagi mis ei ole enam lihtsalt Shoei clone vaid ikka kohe väga korralik kiiver lausa taies ütleme siis nii. Kuklaosa, prilli kanal, noka shape kõik on väga klass. Isegi viimane nulg näeb selle kiivriga pilli peal nagu sõidumees välja :) Kiiver on sama tähise all karvamütsidega kuid on teise vormiga isegi tehtud hoopis ja mitte ainult cabon nagu tavaliselt asi käib. See on see mida päris tootja endale ise lubada võib ja teised mitte ! AC-X3 Carbon on siis võlusõna asja juures. AC-X3 on alla kahesaja daala mütsike millega USA turgu maha joostakse täiega. Alla $200 on see piir kust jookseb mujal odava kiivri piir siis ja kui tahad kassat teha pead sa sinna ära mahtuma. Saan selle 06 Carboni järgmine kuu pähe tõmmata siis võib muljet edastada aga karta on, et üks selline tekkib minu majapidamisse küll juurde kui see 06 sisu on Arai - Shoei standardis :)
http://www.hjchelmets.com/acx3_carbon.htm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”